zondag 12 januari 2014

BEAUTY: Review: The Body Shop Strawberry Shower gel & Strawberry Body puree

Hi allemaal!

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Dit keer over twee producten van The Body Shop! In dit artikel kon je lezen dat The Body Shop mijn favoriete winkel van december was en in dat artikel had ik ook beloofd dat er reviews zouden komen. Well, here they are! En ik verklap alvast dat ik fan ben :).


Hier zie je het leuke pakketje. Ik heb het van mijn vader voor kerst gekregen; de producten zaten dan ook in een doosje dat in kerststijl was. Super schattig!


En, tja, het was natuurlijk een cadeautje, dus werd het mooi ingepakt (ja, ik heb de verpakking bewaard :)). Super lief, hoe dat werd gedaan. Het pakpapier vind ik echt onwijs cute


Hier zie je de inhoud van het pakketje. Omdat het een beetje moeilijk/oninteressant is om een review over een spons te doen, review ik alleen de Shower gel en de Body puree. 

Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien. Niet te druk, maar wel professioneel. Ik heb de geur aardbei genomen, omdat aardbei bijna nooit tegenvalt. Hihi, ik koos voor de veilige weg :). 


Hier zie je de Shower gel.


En hier de Body puree. 

Voordelen Shower gel:

+ Mooie verpakking
+ Heerlijke geur
+ Schuimt lekker

Nadelen Shower gel:

- Je moet best wel wat kracht zetten om de gel uit het flesje te krijgen

Mijn mening: "Fijne Shower gel die lekker schuimt. Het gaat ook niet zo snel op. En de geur is echt heerlijk! Toen ik hem voor het eerst gebruikte werd ik echt overspoeld door een heerlijke, zoete geur. Ja, dat is wel zo, de geur is echt zoet. Voor mensen die daar niet van houden, geen aanrader :). Ik vind alleen wel dat je veel moeite moet doen om de gel uit het flesje te krijgen. Dat is extra onhandig als je onder de douche staat en je handen zijn nat. Maar verder een heerlijke Shower gel, die ik zeker vaker wil kopen!"

Cijfer: 8,5 (te koop bij The Body Shop, het gehele pakketje -Shower gel, Body puree en spons- heb ik gekocht in de aanbieding voor 8 euro)

Voordelen Body puree:

+ Heerlijk geurtje
+ Mooie verpakking
+ Voelt fijn aan op je huid
+ Makkelijk uit smeerbaar
+ Het maakt je huid lekker zacht

Nadelen Body puree:

- Je moet best wel wat kracht zetten om de puree uit het flesje te krijgen

Mijn mening: "Heerlijke Body puree die je makkelijk kan uitsmeren. Hij voelt echt zacht aan op je huid, super fijn! De geur is net iets anders dan de Shower gel, wat voor een subtiele variatie zorgt. Helaas moet je bij de Body puree bijna nog meer kracht zetten om de puree uit het flesje te krijgen. Verder een zeer fijn product. Ik ga zeker vaker kijken bij The Body Shop voor Body puree!"

Cijfer: 8+ (te koop bij The Body Shop, het gehele pakketje -Shower gel, Body puree en spons- heb ik gekocht in de aanbieding voor 8 euro)

Extra informatie: Er zit 60 ml. in de Shower gel en de Body puree. 

Zoals je ziet ben ik zeer tevreden over deze producten! Ik vind het alleen jammer dat ze full-size best prijzig zijn. Maar ja, dan heb je ook wat! Ik ga zeker vaker naar The Body Shop!

Wat vinden jullie van de producten van The Body Shop?

Xjes Femke

Ps. In mijn artikel: Gold is the new black, zei ik dat mijn nieuwe trui van de Vero Moda kwam. Helemaal waar, alleen het merk van de trui is Only. Haha, het leek me wel handig om dat nog even te zeggen :).


7 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Zien er goed uit!
    Liefs,
    Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er goed uit.! i love the body shop ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heel goed uit :D Je blog ziet er
    trouwens ook heel mooi uit!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He wat grappig, dit doosje heb ik toevallig cadeau gegeven met kerst!
    Was een goede keus blijkbaar haha!
    xManon

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh lijkt me heerlijk! En wat ziet het er leuk verpakt uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. The Body Show heeft altijd fijne producten

    New blogpost: beauty review

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke