donderdag 16 januari 2014

FASHION: Party on monday

Hi allemaal!

Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie. De foto's zijn eerder in de week gemaakt, maar ik had een drukke week en dus helaas geen tijd om ze te plaatsen. Nu wel!
Vandaag dus een outfit. Vanwaar de titel Party on monday? Kijk maar mee!


Vandaar dus Party on monday! Deze outfit kan je ook naar een feestje aan. Maar omdat ik niet regelmatig naar feestjes ga, besloot ik om deze outfit gewoon naar school aan te doen. 

Een tijdje geleden heb ik op de blog van Dascha, een heel leuk rokje gewonnen. Helaas was dit rokje uitverkocht en toen mocht ik een item naar keuze uitkiezen op de website van Rosegal. Ik koos voor dit leuke jurkje! Ik ben er zo onwijs blij mee! Het is een super mooi jurkje en hij werd snel geleverd. 


Het is misschien niet helemaal goed te zien, maar hier zie je de strik van dichtbij. Ik vind het een heel leuk detail; het maakt het jurkje wat specialer. 


De schoenen... ach, dat weten jullie langzamerhand wel ;). Dat zijn mijn lievelingslaarzen. Het vestje is een easy vestje van de Coolcat en de zwarte legging is van de New Yorker.  


Dan mijn haarlook. Eén van mijn favoriete haarlooks van dit moment! Omdat ik het zelf moeilijk vind een slordige knot te maken, maakt mijn moeder een "expres-slordige knot" in mijn haar. Ik vind het er onwijs cool uitzien; lekker slordig, maar toch in stijl. Het maakt de outfit ook wat minder netjes. 
De oorbellen maken de outfit helemaal af, vind ik. Er zit rood en zwart in en dat past perfect bij de kleren! Ik heb ze gekocht bij de Bijou Brigitte.

Dit was mijn outfit. 
Wat vinden jullie van mijn nieuwe jurkje?

Xjes Femke



6 opmerkingen:

  1. Wauw, enorm leuk jurkje :) Ik ben echt dol op rood haha!

    liefs van je naamgenootje van unendful.nl, en bedankt voor je lieve reactie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! En vooral omdat je hem gewonnen hebt! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat jurkje staat je echt heel mooi meis!
    Je hebt een goede keuze gemaakt hihi! Leuk
    ook dat je het op je blog hebt geplaatst.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke