donderdag 23 januari 2014

WorldWideWeb: Esprit

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een leuke WorldWideWeb voor jullie over Esprit (klik hier). Ik vind dat ze erg leuke spullen hebben en heb een paar items voor jullie uit hun webshop uitgekozen. Enjoy!


Outfit: Casual. Deze outfit is geschikt voor naar school, of werk. 

Het jurkje van spijkerstof spreekt mij erg aan. Esprit heeft nu een collectie met heel veel spijkerstof spullen, die ik erg leuk vind! Het zijn niet gewoon basic spullen, maar echt leuke spijkerstof items. Vandaar dit jurkje in de outfit. 

De legging is een basic item dat bijna iedereen wel in zijn kast heeft hangen. Bij Esprit verkopen ze veel verschillende soorten. Ik heb voor een gewone zwarte gekozen zodat het jurkje mooi uitkomt.

De laarzen vind ik echt onwijs gaaf. Ze zijn lekker stoer en maken de outfit nog een beetje stoerder. Tegelijkertijd zijn ze ook vrouwelijk; helemaal perfect dus! 

De sjaal is opvallend en dus de eyecatcher van deze outfit. De rode kleur komt niet terug in andere items en daar wordt dus bewust de aandacht naar getrokken. Verder vind ik sjaals met dit soort printjes altijd erg leuk. 



Wat ik ook handig en leuk vind aan Esprit is dat ze op hun site het kopje Bruidsmode hebben. Hier kun je kijken voor verschillende (feest)jurken. Ze hebben black dresses, maar ook lichte jurkjes. Ik heb mijn favorieten uitgekozen. 

De blauwe jurk is mijn favoriet! Het is een prachtige blauwe kleur en ik weet dat deze kleur goed bij mijn haar past :). Het roosje maakt dit jurkje helemaal af. Deze is perfect voor een feestelijke gelegenheid of bruiloft. 

De zwarte jurk vind ik ook heel mooi. Het bovenlijfje heeft een mooi kanten detail waardoor dit jurkje echt speciaal wordt. Ik hou van dat soort details! 

De derde jurk is misschien een beetje saai, maar ik vind hem erg handig. Op een bruiloft moet de bruid natuurlijk stralen en dan is dit jurkje perfect. Door de knoop op de zij is het niet te eentonig, maar wel elegant. Een mooi detail, net als bij het vorige jurkje. 

Dit waren de items. Het enige nadeel aan Esprit is dat het wel prijzig is. Maar ja, daar krijg je dan ook leuke spullen van goede kwaliteit voor terug!

Xjes Femke

10 opmerkingen:

  1. Aaah dat zwart-witte jurkje is echt gaaf <3! Jammer dat strapless mij echt niet staat! Ik zag trouwens dat we elkaar nog niet eens volgen op bloglovin, tsss... Ik ga je meteen volgen :)! En ga ook proberen te vinden waar je facebookpagina is haha!

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik volg je nu ook op Bloglovin'! Inderdaad echt een schande dat we dat nog niet deden :).

      Xjes Femke

      Verwijderen
  2. De jurkjes zijn leuk! Ik heb laatst in Mallorca ook zo'n mint turkoois jurkje gekocht, komt je bruine kleur mooi in uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die jurkjes zijn heel mooi alledrie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Esprit heeft zeker leuke spullen! Vind vooral het denim jurkje mooi!

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zwarte jurkje vind ik erg leuk! Esprit heeft altijd wel leuke kleding vind ik:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind die eerste look heel mooi :D Heb je
    erg leuk gecombineerd!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die eerste look is erg mooi! En de jurkjes vind ik al helemaal geweldig, vooral die blauwe! :)

    PS: Doe je al mee met mijn winactie?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Esprit heeft tegenwoordig echt leuke kleding! XO

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke