donderdag 20 februari 2014

BEAUTY: Review: Disney Princess Lipsmacker Snow White Cherry Kiss

Hi allemaal!

Een tijdje geleden zag ik op de blog van Amy de Disney Princess Lipsmackers langskomen. Ik vond ze zo onwijs schattig en leuk: ik moest ze gewoon hebben! Helaas kon ik geen setje vinden met alle prinsessen, maar ja, alleen Snow White is natuurlijk ook goed :). Kijk maar mee naar de review!


Ten eerste de verpakking. Ik vind 'm zo onwijs cute! Je ziet Sneeuwwitje met lieve diertjes; ik vind 'm geweldig!


De Lipsmacker zelf ziet er ook leuk uit. Veel roze met natuurlijk Sneeuwwitje in het middelpunt. 


Boven staat Snow White en onder staat de smaak/geur: Cherry Kiss. De geur is echt ontzettend zoet! Helemaal naar de verwachtingen, want ja, Cherry Kiss is wel een logische naam voor een hele zoete geur. Ik vind de geur heerlijk! Ik ben een echte zoetekauw, vandaar, haha :). De geur ruikt vaag in de verte wel een beetje naar klei. Die gekleurde klei waar ik vroeger mee speelde. Dit vind ik niet heel erg: het is niet heel duidelijk. Verder kan ik de geur gewoon omschrijven als zoet, zoet, zoet en nog eens zoet :D. 


De stick zelf is fijn, hij brengt makkelijk aan. Ook verwacht ik dat je er lang mee doet, omdat de stick best lang is. 
Hij geeft niet veel kleur af op je lippen, wat ik eigenlijk ook niet had verwacht. Wel geeft hij subtiele glitters af. Het zijn niet die glitters die het speciaal maken. Je lippen zien er verzorgd uit met een lieve glitter. 
Ik ben erg tevreden!


De Lipsmacker doet zijn werk ook: mijn lippen worden er onwijs zacht van. Later neemt dit wel af en krijgen ze de droogheid weer een beetje terug. Na een drankje is het meeste er wel vanaf, wat ik wel jammer vind. Allemaal glitters op de rand van je glas is het resultaat, haha. 

Voordelen:

+ Leuke verpakking
+ Fijne stick
+ Heerlijke, zoete geur
+ Maakt je lippen zacht
+ Je doet er lang mee 
+ Laat een leuke glitter achter op je lippen

Nadelen: 

- Na een drankje is het meeste van je lippen af
- Prijzig
- Moeilijk te verkrijgen

Mijn mening: "Ik ben super blij met dit product! Het is een schattige musthave, die handig is als je droge lippen hebt, of als je een subtiele glitter op je lippen wil. Helaas is 'ie er na een drankje voor het grootste deel wel af en bij mij in de buurt was 'ie erg moeilijk te verkrijgen. Uiteindelijk heb ik 'm gevonden bij de Claires, alleen wel voor meer geld dan ik dacht dat 'ie was. Veel hadden deze leuke Lipsmackers bij de Kruidvat gehaald, maar ik ben er naar twee geweest en bij allebei hadden ze ze niet. Toen ik 'm eindelijk vond bij de Claires was 'ie veel duurder dan bij de Kruidvat. Dat vind ik wel jammer. Maar verder is het een super leuke Lipsmacker en ben ik er heel erg blij mee!"

Cijfer: 8 (te koop bij o.a. Claires voor 3,95 euro per stuk)

Hebben jullie één van de Disney Princess Lipsmackers?

Xjes Femke

7 opmerkingen:

  1. Omg. So cute<3 ga gelijk een kijkje bij de Claires doen^^

    XXX
    Beauticery.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahw, wat een schattige lipsmacker! Ik ga gelijk even een kijkje nemen bij de Claire's! :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje is dit zeg! Ik wil 'm nu ook hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuke verpakking.! morgen om 12:00 uur sluit mijn winactie, waarbij je kans maakt op een doos met beautyproducten waar onder andere ook alle disney lipsmackers in zitten. bedankt voor de link.! xx liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke