zondag 9 februari 2014

BEAUTY: WAATbox januari

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een artikel over de WAATbox van januari voor jullie. In dit artikel konden jullie al lezen dat de webshop van de WAATbox mijn favoriete webshop van januari 2014 was. Ik ontving namelijk een paar weken geleden de WAATbox van januari en was er erg tevreden over. In deze post kunnen jullie de producten zien en lezen wat ik ervan vind! Als je de WAATbox van januari om bepaalde redenen nog niet ontvangen hebt en je wilt dat de inhoud een verrassing blijft, raad ik je aan deze post NIET te lezen. In deze post maak ik namelijk de inhoud bekend van de WAATbox van januari bekend. 


En zo zag 'ie eruit! Hij is in een nieuw jasje gestoken en ik vind het er erg vrolijk uitzien. Dat vorige was misschien iets professioneler, maar ik vind dit ook heel leuk.


En zo zag 'ie er uit toen ik hem openmaakte. Met het vaste briefje met en korte intro en informatie over de producten die in de box zitten. 


En natuurlijk zaten er weer van die leuke papier stukjes in! Dat ziet er zo leuk uit!


Het eerste product: een hairspray van Charles Worthington. Ik heb 'm nog niet uitgeprobeerd, maar wel even geroken en hij ruikt heerlijk! Hij is fullsize (200 ml). In de box konden verschillende haarproducten zitten, dus ik weet de exacte prijs niet.


Hier zie je het spuitmondje.

De WAATbox zegt over dit/deze product(en): "De haarproducten van haarguru Charles Worthington zorgen ervoor dat je het glanzende, zachte haar krijgt waar je altijd al van droomde! Het verzorgt en beschermt je haar waardoor je coupe blijft stralen, zelfs al laat je er je föhn, stijltang of krullers op los."


Het tweede product is een body balm van Cinq Mondes. Met een streepje op de o :). Ik heb dit product ook nog niet echt gebruikt, maar wel geroken, en ik vind dat het niet veel geur heeft. Ergens in de verte ruik ik iets citroenachtigs, maar verder ruik ik niet veel. Dat vind ik wel jammer: ik hou van lekkere geurtjes.


Hier zie je de opening van de tube. Het is op zich wel een fijn tubetje. Handig om mee te nemen!
Dit product was niet fullsize (dit keer waren 4 van de 5 producten fullsize). Fullsize kost dit product 39 euro, wat dus wel een prijsje is. In een fullsize tube zit 150 ml en in deze tube zit 40 ml. 

De WAATbox zegt over dit product: "Dit merk vind je in hoogstaande beautysalons. Speciaal voor jullie hebben we dit peperdure exclusieve merk in de Beauty Box gedaan. Deze Body Balm voedt, hydrateert en maakt je huid zijde zacht. Ervaar nu zelf de salonkwalitiet van Cinq Mondes." 


Het derde product is een lipstick van Revlon. Bij dit product zijn er ook weer verschillende uitvoeringen. Ik heb meteen de knalrode kleur, we gaan voor heavy! Ik heb 'm al uitgeprobeerd, maar dat liep uit op een ramp. Ik ben nog niet heel goed in lippenstift aanbrengen... ^^


De kleur is best wel heftig en niet geschikt (vind ik) voor naar school. Meer voor een gala of een ander feestje. Op het moment dat ik hem testte had ik nog al droge lippen en nadat ik de lipstick eraf gehaald had, waren mijn lippen voor mijn gevoel nog droger. Jammer, maar de kleur is natuurlijk wel leuk om te experimenteren! 
Dit product is fullsize en kost 9,05 euro. 
De WAATbox zegt over dit/deze product(en): "De Super Lustrous Lipstick van Revlon zorg ervoor dat je lippen goed gehydrateerd zijn en blijven. De kleur komt deze mega-moisturizer nog mooier uit op je lippen."


Met het vierde product ben ik super blij! Deze body mist van Blond Amsterdam vind ik echt geweldig! Hij zat ook al in een box van rond de zomer (juli 2013, volgens mij) en ik als ik aan de WAATbox dacht kwam dit product gelijk in me op! 


Deze body mist kon je in twee varianten ontvangen. Ik heb hem in de variant: Refreshing Eucalyptus & Mandarin Moments. Het is een heerlijke, frisse geur. De geur is niet over the top maar wel heerlijk verfrissend om op te sprayen. De spray is erg handig. Ik heb 'm natuurlijk al een paar keer gebruikt en hij gaat ook totaal niet snel op. Voor mijn gevoel zit 'ie nog helemaal vol!
Hij is fullsize en kost 12,95 euro (250 ml).

De WAATbox zegt over dit/deze product(en): "Een mega populair beautyproduct, dus we beginnen 2014 weer goed! Speciaal voor jullie hebben we de Blond Amsterdam Body Mus weer weten te bemachtigen/ Een licht parfum dat je over je lichaam kunt sprayen. Je ontvangt de ‘Energising Body’ of de ‘Refreshing Body’ van Blond Amsterdam."


Het vijfde en laatste product is deze trio oogschaduw van Deborah Milano. Wat was ik onwijs blij met dit product! Ik was al een tijdje aan het kijken naar (goede) bruine oogschaduw, en voilà, hier heb ik de perfecte tinten!


Hij ziet er een beetje rommelig uit: dat komt omdat ik hem al wat keren gebruikt heb. Ik ben er erg blij mee! De onderste kleur is wel wat licht, maar ja, dat maakt me niet heel veel uit. Ik hou van easy
De bovenste kleur is wel wat donkerder. In combinatie met de onderste kleur kan je een prachtige look maken!
De middelste kleur heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar hij lijkt me iets te donker. Ik denk niet dat die kleur goed bij me past.


Wat ik ook leuk vind aan het zetje, is dat er een apart vakje is met tools, zeg maar :). Het kwast vind ik ook grappig; ik had nog nooit zoiets gezien!


Kortom: ik ben erg tevreden met dit product! Het oogschaduw setje is fullsize en er waren weer meerdere setjes met verschillende kleuren in verschillende boxen. Hij kost 13,50 euro. 

De WAATbox zegt over dit/deze product(en): "Dit Italiaanse cosmetica merk  produceert topkwaliteit cosmetica- en huidverzorgingsproducten. Speciaal voor jullie hebben wij de hand weten te leggen op deze prachtige trio oogschaduw in verschillende kleuren." 

Dit was de WAATbox dan! Ik ben vooral erg blij dat ik alle producten kan gebruiken. De leukste producten vind ik de body mist en de trio oogschaduw. 
Ik ben zeer tevreden over deze box!

Wat vinden jullie van de inhoud van de WAATbox van januari?

Xjes Femke

9 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke