dinsdag 25 februari 2014

WorldWideWeb: Spam je blog!

Hi allemaal!

Vandaag mogen jullie eens lekker je blog spammen :D ! Dit is de eerste keer en er gaan zeker nog meer keren komen.

 Bron

Ik zou het leuk vinden als je niet alleen een linkje achterlaat, maar ook iets vertelt over je blog. Bijvoorbeeld hoe je begonnen bent, waar je blog over gaat etc. etc. Laat ik eerst maar even mijn blog spammen!

Hi, ik ben Femke en ik blog op deze blog: Femke's style. Ik ben in mei 2013 begonnen, omdat ik mijn schrijfliefde ergens in kwijt moest en ik steeds meer met fashion en beauty bezig was. Ik blog nu al bijna tien maanden met veel plezier. Deze blog gaat over van alles en nog wat! Er zijn verschillende onderwerpen en mijn eerste winactie loopt nu ook :D . Eigenlijk is mijn blog al mijn hobby's in één. Lezen, schrijven, fashion, beauty: ik ben met alles bezig op en rondom Femke's style.

En, op welke blog blog jij? Hoe ben je begonnen? 
Ik zie het graag in de comments! 

Xjes Femke



14 opmerkingen:

  1. Wat leuk, ik doe mee. Ik Ben Svenja, en onlangs begonnen met een blog. Ik lees al jaren blogs, maar durfde het nooit aan om er zelf een te beginnen. Toch zijn mijn interesses zo breed, dat ik de uitdaging ben aangegaan. Ik blog voornamelijk over beauty, gezond eten (recepten), mode, en er zullen vast ook andere onderwerpen aan bod komen. Ik ben nog een beetje mijn eigen blog stijl aan het ontdekken, maar vind het vooral leuk dat ik de dingen die mij bezighouden met jullie kan delen :) Dankjewel voor deze leuke spam tag. Liefs Svenja www.lovinglifeiseasy.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat we mogen spammen, en nog bedankt voor je onwijs lieve reactie <3 !
    Mijn naam is Rosanne ben 20 jaar oud en ik blog op http://rosannevandierenn.blogspot.nl/. Het hoofdonderwerp van mijn blog is beauty, maar ik blog ook graag over lifestyle soms fashion en je kunt er ook veel reviews lezen. Voor de rest blog ik ook over dingen die ik op dat moment leuk vindt. Elke week komt er ook een personal update online :) Ik doe het met heel veel plezier en geniet er nog elke dag van. Ik hoop je snel een keer tegen te komen op mijn blog:)

    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa, 24 jaar en woon in België. Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Ook organiseer ik regelmatig een leuke winactie. Zo kun je tot morgen nog deelnemen aan de winactie om € 40 shoptegoed te winnen. Doe jij al mee? x

    www.vanessablogt.be

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lief van je dat we mogen spammen! Ik blog op bestyoubeauty.nl en ik blog over beauty, fashion, krullend haar en meer :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi......
    Dat is leuk.
    Je had net een reactie geplaatsd op mijn blog bij de post van de grijze nagellak.
    Je kan me volgen op diverse soc.med.k..
    Nu volg ik je blog.
    Ik blog over beauty, fashion etc..
    Iedereen is welkom op http://ilovefashionandmakingpictures.blogspot.nl/

    Fijne dag!

    Liefs en grtjes Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Op mijn blog, http://piinkbeautyprincess.blogspot.nl/, schrijf ik over beauty, fashion, lifestyle & diy! Elke dag komt hier een artikel/filmpje online behalve op zondag. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :).
    Hier kun je mij volgen op bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/3965558

    Liefs,

    PiinkBeautyPrincess
    http://piinkbeautyprincess.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik en Rowan en ik blog op Rebels maar Romantisch. Volgens mij ben ik nu zo'n twee jaar bezig en het begon heel klein en persoonlijk; gewoon creatieve dingen en modeplaatjes die ik leuk vind. Inmiddels plaats ik minstens een eigen outfit per week en laat ik van alles zien dat ik heb gemaakt of dat me inspireert. Alles in een romantisch sfeertje, maar met soms een rauw randje. Leuk als je een kijkje neemt! Liefs, Rowan

    Rebels maar Romantisch

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aaaww wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Kirsty en ik blog op http://www.beautiliciousworld.nl over beauty, fashion, food en lifestyle, met de nadruk op beauty :) Elke dag komt er om 6.00 uur een artikel online en één keer per week zit daar een filmpje bij. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

    Psst.. Er loopt op het moment een winactie op mijn blog waarbij je een superleuk H&M nagellaksetje kunt winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk dat we mogen spammen! Ik ben Edith en ik blog op www.edithmeijer.wordpress.com hierop schrijf ik over vanalles wat ik leuk vind. Zoals fashion, beauty en lifestyle om de dag schrijf ik een artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuk! Ik ben Lieke en mijn site is http://www.perplexing.nl/. Ik blog omdat ik langere tijd ziek thuis ben en toch iets te doen wil hebben. Daarnaast is het in het kader van mijn opleiding (over media) ook erg handig! Ik blog over wat ik maar wil, meestal is dat over media en lifestyle. Ik ben verslaafd aan tv-series, dus daar lees je het meest over op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk!

    Mijn blog heet niet voor niets This is not another blog. (: Het is een fashion/lifestyle blog maar net weer even iets anders. Ik vind het leuk om te schrijven, niet de standaard fashionbloggers verhalen maar dagelijkse dingen die je af en toe met een korreltje zou moet nemen. Verder ben ik verslaafd aan het maken van foto’s en heb ik soms bizarre hamsterneigingen wat betreft kleding haha. Verder post ik outfits en lifestyleposts.

    http://this-is-not-another-blog.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat leuk dat dit mag!

    Mijn blog heet www.rachelkromdijk.nl zodat het makkelijk in mensen uit de omgeving blijft hangen omdat het gewoon mijn naam is. Het is een blog van mij dus vandaar mijn naam.. ik schrijf over dingen die in mijn leven voorkomen.. inspiratie die mij interesseert en looks die ik maak. Ook heb ik een youtube kanaal en die kan je vinden door : rachelkromdijk in te typen! Hier heb ik al bijna 500 abonnees op dat gaat echt heel snel! ik hou van bloggen en ik post iedere dag een nieuwe post. een review, foto's! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dat we mogen spammen.
    Ik ben Monique ne ik schrijf op Writingmonique.nl en Writingmonique.com , de .com staat voor mijn Engelse blog die ik net ben begonnen. Op mijn NL'se blog upload ik iedere dag een artikel, dit verschilt van een DIY, tot review tot lifestyle artikel. Steeds iets vernieuwends dus.

    www.writingmonique.nl
    www.writingmonique.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi!

    Mijn blog gaat over nagellak. Ik hou van nagellak en nagelverzorging. Ik vind het leuk om over mijn favoriete merken en kleuren te schrijven!

    http://fabulousnailpolish.blogspot.nl/

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke