donderdag 17 april 2014

FASHION: Sneaky in lace

Hi allemaal!

Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie. Na de Fashionweeks zijn er eigenlijk geen nieuwe outfits meer online gekomen en daarom nu weer eentje met ook wat nieuwe items erin. Enjoy!Sneaky in lace, misschien dacht je echt 'huh?' bij deze titel, haha :) . Ik zal het even vertalen: Sneaky, dat slaat op mijn nieuwe sneakers en in lace slaat op mijn kanten top die ik volgens mij nog niet eerder heb laten zien, ook al heb ik 'm al een tijd.


Stoer en lief, dat is deze outfit eigenlijk. Het spijkerjasje vind ik heel erg gaaf en gecombineerd met de kanten top en de rode broek is het een perfect geheel. Ik vind het schattige en stoere gecombineerd met elkaar echt onwijs leuk! Het maakt je apart. I just love it! In mijn oren heb ik trouwens nog de fototoestelletjes van gisteren. Heb je ze nog niet gezien? Klik dan hier


Wat is het trouwens prachtig weer de afgelopen dagen! Dat zonnetje: heerlijk!

Kanten top: NewYorker- Spijkerjasje: Only- Broek: Coolcat- Sneakers: Le Coq Sportif- Oorbellen: Claires Omdat een paar van jullie laatst voorstelden om wat meer details te fotograferen, heb ik dat vandaag gedaan. Zo kun je dingen uit de outfit van dichtbij zien. Ik denk dat ik de details er in houd. Bedankt voor de tip!

Dit zijn dus mijn nieuwe schoenen. Wit past bij heel veel dingen en ze zitten ook onwijs lekker! Ik ben er heel blij mee!


Door het spijkerjasje zag je 'm niet heel goed, maar hij is er wel: dit leuke kraagje. De parels en glimsteentjes zorgen voor een leuk effect. Ook vind ik het leuk dat het kraagje zwart is, hierdoor kun je de top ook goed combineren met zwarte dingen.


Het spijkerjasje is niet helemaal normaal. Dat vind ik er ook zo leuk aan! Op de schouder zit een prachtige applicatie die het helemaal afmaakt. Zo heb je een spijkerjasje wat net even wat anders is. Super!

Dit was de outfit! 

Wat vinden jullie van de outfit? 

Xjes Femke

10 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke