maandag 26 augustus 2013

LIFE: Ik ben genomineerd voor de Liebster Award!

Heey allemaal! Ik de laatste dagen het erg druk, feestjes, uiteten gaan, voetballen en nog veel meer andere leuke dingen! Daarom was er even een tijdje niets meer op mijn blog. Maar nu ga ik weer verder, want ja, ik ben genomineerd voor de Liebster Award!

De Liebster Award, wat houdt het eigenlijk in? De Liebster Award is een award voor kleine blogs. Ik ben genomineerd door Anouck van The Blog of a Fashion Cake. Samen met tien anderen moet ik elf vragen beantwoorden die door Anouck zijn bedacht. Ik moet ook weer elf anderen nomineren en elf zelfbedachte vragen aan de elf genomineerde bloggers stellen. Haha, de Liebster Award heeft dus veel met elf te maken :).



Nu ga ik de vragen beantwoorden.

Waarom ben je je blog begonnen?
Ik ben mijn blog begonnen omdat ik al een tijd me erg interesseerde in fashion en beauty. Ik vond het heerlijk om te lezen, en als ik een boek had gelezen werden mijn gedachtes eigenlijk als een boek afgespeeld. Ik kreeg veel ideeën en begon artikels te schrijven. Ook maakte ik mijn eigen magazines. Zo kwam ik op het idee een blog te beginnen. Om mijn ideeën met andere mensen te delen en nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesse als ik.

Heb je een bepaalde stijl?
Dat vind ik een moeilijke vraag. Ik heb niet een bepaalde stijl qua sjiek of punk. Ik draag meestal gewoon dingen die ik mooi vind en die combineer ik dan met veel accessoires. Mijn stijl kan je wel een beetje als anders omschrijven. Ik ben ook een paar keer met een doek om mijn hoofd naar school gegaan. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat ik dat mooi vond.

Wat zijn je favoriete winkels voor make-up en/of kleding?
Voor kleding is het heel verschillend. In het buitenland vind ik het geweldig om bij random winkeltjes binnen te lopen en daar iets leuks uit te zoeken. In Nederland shop ik voor kleding vaak bij de Coolcat of V&D, maar ook Vero Moda vind ik heel leuk. Ik houd niet zo van winkels die heel erg duur zijn, en stiekem ben ik ook wel een beetje een koopjesjager :).
Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet heel veel beautyproducten shop. Het meeste heb ik gekregen. Maar als ik moet kiezen gewoon bij de Kruidvat of Etos. Daar hebben ze verschillende merken en veel keuze. Ook Hema vind ik een handige winkel. Het is er niet heel duur en je krijgt toch goede producten.

Wat doe je graag als je de hele dag voor jezelf hebt?
Het liefst ga ik dan bloggen of een DIY verzinnen en maken. Ik vind knutselen helemaal te gek! Ik houd erg van creatief bezig zijn. Ook zou ik gaan shoppen en bij elke winkel waar ik iets leuks zie even naar binnen lopen. Dat lijkt me echt super leuk!

Hoe ziet je slaapkamer er op dit moment uit?
Eén woord: Roze. In mijn kamer is veel roze. Ik heb één wand die fuchsia is met een grote witte roos erop. Mijn bureau is crèmekleurig met het plateautje van de zomer workout van vorige keer. Ik heb een kast en een nachtkastje in dezelfde stijl als mijn bureau en er staat nog een boekenkastje in een hoekje. Ik heb ook een airco aan het plafond hangen en mijn bed is wit. Verder staat er nog een beschilderde kist tussen mijn kast en bureau in. Mijn kamer is redelijk basic en rustig.

Heb je een favoriete blog?
Op de wereld zijn heel veel blogs. Ik ken heel veel leuke blogs, maar er zullen er altijd nog meer zijn. Ik houd van fashion blogs, met leuke DIY's, maar een favoriete blog heb ik niet.

Wat is je lievelingsland?
Oké, moeilijk :). Ik heb heel veel landen die ik leuk vind. Maar toch vooral Oostenrijk. Ik ga daar altijd skiën met een hele goede vriendin. Ze woont een stuk van mij af en we zien elkaar heel weinig. Oostenrijk is ook mijn lievelingsland omdat skiën één van mijn grootste hobby's is. De natuur is ook prachtig en in de zomer is het ook een geweldig land. En natuurlijk ook om de konditoreien  :).

Wat voor een school of werktas heb je dit jaar?
Eentje van Converse All Star. Een zilveren. Het is een soort laptoptas. Haha, kijk maar naar het plaatje.
Dit is hem ongeveer alleen dan met een bruinig logo.



Heb je een blogboekje?
Ja, die heb ik. Als ik een leuk idee krijg voor een artikel schrijf ik het erin. Soms schrijf ik ook artikels van te voren, omdat ik dat leuk vind.

Wat zijn je favoriete accessoires voor het najaar?
Haha, laatst zagen jullie hem al voorbijkomen, de uilenketting. Ik heb hem net nieuw en vind hem echt top! Ook een gouden kettinkje met een klein hartje of sterretje eraan vind ik heel erg leuk. Die vraag ik op mijn verjaardag :). Verder nog dit soort armbandjes. Die staan ook op mijn verlanglijstje :).
 

Met welke camera maak je foto's voor je blog?

 Met deze. Het is niet de aller luxste, maar hij maakt prima foto's ook in het donker.


Nu komen de genomineerde blogs.

http://beautytubers.blogspot.nl/- http://lovelyphotographers.blogspot.nl/- http://www.elegantic.nl/- http://cherishday.wordpress.com/- http://www.keysofanouk.nl/- http://saarskje.blogspot.nl/- http://beautylash.nl/- http://stephniie.wordpress.com/- http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/-
http://24hoursoffashion.blogspot.nl/- http://www.stephaniesstyleblog.blogspot.nl/

Mijn vragen zijn:
Hoe lang blog je al?- Wie is jouw voorbeeld?- Wat is je lievelingsbeautyproduct?- Waar haal je inspiratie vandaag?- Wat zou je heel graag nog een keer willen doen?- Hoe combineer je bloggen met school en/of werk?- Wat is een kledingstuk wat eigenlijk iedereen in zijn kast moet hebben?- Wat voor een merk ben jij zeer tevreden over?- Van wat voor een soort muziek houd je?- Welke vakantie vind je het leukst?- Welk printje op kleding vind je helemaal te gek?

Dat waren de vragen! Als je bij de blogs hierboven staat en je vindt het leuk om mee te doen, stuur me dan een mailtje. Het zou leuk zijn als je de antwoorden op je blog zet!

Xjes Femke

7 opmerkingen:

  1. Hi Femke !
    Echt super leuk dat je mij ook genomineerd hebt, dankjewel !!
    Ik zal het voor morgen op mijn blog posten.

    Liefst,
    Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met de nominatie, altijd leuk om te tag te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super dat je genomineerd bent!
    Heel leuk en lief dat je mij genomineerd hebt!! :)
    Ik plaats zelf nooit tags op mijn blog, maar vind het super dat ik in je lijstje sta :) Dankjewel!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk gedaan! Ik ben ook altijd op koopjesjacht, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je me hebt genomineerd, zal het zeker mijn tijd geven and then I'll come back to you =] Super lief armbandje trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat super leuk dat je genomineerd bent voor de Liebster Award! Gefeliciteerd :-) En onwijs lief dat je mij genomineerd hebt, bedankt! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd!

    XX Nienq

    >> Check out my new post on www.nienq.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke