dinsdag 15 april 2014

NEW IN: Oorbellen en tas

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een leuk new in-artikeltje voor jullie! De afgelopen tijd ben ik dus op kamp geweest en daar kon ik het niet laten even de New Yorker en de H&M binnen te lopen :) . Ik nam een nieuwe tas mee naar huis! Ook eerder had ik al oorbellen gekregen en die wil ik ook graag vandaag aan jullie laten zien. Enjoy!Als eerste het setje oorbellen wat ik laatst heb gekregen. Ik kocht oorbellen voor mijn zusje, mijn moeder voor zichzelf en toen mochten mijn zusje en ik nog een setje uitzoeken. Het was namelijk 2 + 1 gratis bij de Claires. Mijn zusje en ik deelden het setje en ik hield deze leuke oorbelletjes er aan over! 
Ik wilde al een tijdje camera-oorbellen en nu heb ik ze! 


Binnenkort ga ik naar Londen. Ik heb er zo onwijs veel zin in! En deze oorbellen versterken dat alleen maar :) . Londen, here I come!


Disco time! Deze oorbellen zijn lekker easy, maar toch feestelijk. Ze kunnen net die finishing touch zijn voor een outfit!


Ik ben heel blij met deze leuke oorbellen!


Tja, toen ik de gelegenheid kreeg op kamp om rond te lopen, moest ik de New Yorker en H&M wel even binnengaan. En bij de New Yorker was het meteen raak! Deze canvas tas trok gelijk mijn aandacht. Al een hele tijd wil ik zo'n leuke tas :D . Ik kon alleen nooit de juiste tekst vinden. En welke tekst is nou beter dan SHOPPING? Ik was helemaal verkocht toen ik zag dat hij ook nog eens in de aanbieding was. Uiteindelijk heb ik er 3,95 voor betaald en dat is 'ie dubbel en dwars waard!

Dit waren een paar nieuwe aankopen!

Heb jij een canvas tas met tekst?

Xjes Femke

11 opmerkingen:

 1. Ik vind die camera oorbellen echt heel erg leuk. Je hebt leuke aankopen gedaan meis.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, leuke aankopen! En je tas is onwijs tof, ik heb helaas geen canvas met tekst maar ik wil er nog zeker een keer eentje :D En wat is je header leuk geworden zeg!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke items zeg hele leuke aankopen meis! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wauwie die camera-oorbellen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de camera oorbellen zijn erg leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! Vooral je camera en Union Jack oorbellen vind ik erg leuk! Tof dat je naar Londen gaat binnenkort :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, leuke aankoopjes! Die oorbellen zijn echt té schattig, vooral die cameraatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig die camera oorbelletjes! En zulke tassen zijn echt super handig, ik heb er geloof ik 5 van thuis liggen !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke