maandag 23 september 2013

FASHION: Outfit favourites

Heey allemaal!

Vandaag weer een outfitpost met mijn favourites. Bij heel veel outfits gebruik ik namelijk bijvoorbeeld mijn horloge. In deze post zie je dit soort accessoires die ik vaak draag plus natuurlijk de outfit zelf!


Nou, dit is de outfit. Het jasje vind ik super leuk, ik heb het net nieuw. Ik heb het van Jane Norman. Goud vind ik mooi bij mijn haar staan en er zitten gouden knopen op het jasje dus dat is een win-win situatie. De broek matcht mooi met het rode hartje op het shirt (misschien niet zo goed te zien op de foto). En I still love my boots. Je kunt ze met zoveel combineren. Again: Love them!

 


Hier zijn de oorbellen. Ze zijn niet zo goed te zien op de foto van de hele outfit, dus zie je ze hier. Ik vind ze echt leuk! Ze geven wat stoers aan de outfit. Super leuk!
Nu het riempje, die wel goed in de outfitfoto's hierboven is terug te zien. Wauw, love it. Ik kan het bij bijna al mijn broeken mooi combineren, en ook al zit een broek niet te los, als accessoire is hij ook heel leuk! Ik heb hem gekocht bij de H&M.

De foto is trouwens een foto met ook andere dingen in dezelfde kleur erop. Ik vond het wel leuk, om de foto's iets levendiger te maken.

Laat me weten wat jullie er van vinden!
Yeah, mijn horloge! Eigenlijk wil ik er wel nog één in een andere kleur, maar dat vind ik ook weer een beetje zonde van mijn geld. Ik heb liever een paar andere accessoires dan nog een horloge. Maar dit is dus mijn geliefde horloge. Ik heb hem bijna altijd om. Ook al past hij soms niet zo goed bij een outfit, even je mouw omhoog schuiven en de tijd zien is gewoon een fijn iets :).

Xjes Femke  8 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke