vrijdag 27 september 2013

LIFE: A few favourites

Heey allemaal!

Vandaag heb ik een paar van mijn favorieten voor jullie. Ik zag dit op verschillende blogs langskomen en ik vind het een leuk idee, dus hier een paar favorietjes!

  

1. De warme douche! Heerlijk, als je net intensief huiswerk heb gemaakt!


2. Deze oogschaduw (waar binnenkort ook een review van komt)! Ik ben er echt super blij mee!3. Op dit moment zie ik uit het raam net zo'n zonsonderdag. Prachtig! Nu het elke avond weer vroeger donker wordt, zie je van dit soort prachtige taferelen.

 
4. Ja, je ziet het al: Bloggen. Een hele leuke ontspanning! Ik vind het heerlijk om te fotograferen voor mijn blog. Ook vind ik het geweldig om artikels te bedenken en creatief te zijn voor mijn blog!


5. Leuke kleine tekeningetjes die je bijvoorbeeld stiekem in de les maakt. Kleren, poppetjes, diertjes, alles is mogelijk! Ik vind het heel leuk om diertjes te tekenen.6. Pic collage! Een hele leuke app waarmee je leuke fotocollages kunt maken. Ik vind het heel leuk om dat soort collages te maken. Je kunt ook grappige stickers aan je collage toevoegen, kortom heel erg leuk!7. Dit soort tekeningen vind ik echt zo cool. Wauw, het ziet er zo echt uit!

Dit waren mijn favourites!

Xjes Femke  

2 opmerkingen:

  1. Jaaa, een lekkere warme douche of bad doet iedereen goed! En de laatste foto is echt heel tof zeg :-) xo

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke