dinsdag 26 augustus 2014

BEAUTY: Review Cinq Mones Body Balm

Hi allemaal!

Dat is weer eventjes geleden! Inmiddels zit ik weer op school en het hele "Back to School" proces kost altijd wel wat tijd. Je moet weer even inkomen. Inmiddels heb ik mijn eerste balletles ook gehad en het was super! Eventueel zou ik daar wel een artikel over kunnen schrijven, als jullie dat leuk vinden?

Maar back to the point, vandaag heb ik dus een review voor jullie. Dit product zat in de WAAT box van januari en omdat ik wel benieuwd was leek het me leuk om hem te reviewen. Enjoy!Voordat ik dit product ontving had ik nog nooit gehoord van het merk Cinq Mondes. 
De WAAT box zegt over deze Body Balm:
"Dit merk vind je in hoogstaande beautysalons. Speciaal voor jullie hebben we dit peperdure exclusieve merk in de Beauty Box gedaan. Deze Body Balm voedt, hydrateert en maakt je huid zijdezacht. Ervaar nu zelf de salonkwaliteit van Cinq Mondes."

Nu ben ik wel benieuwd hoor!


De verpakking is erg normaal. Ik vind het bij dit product best wel mooi. Niet te veel poespas: gewoon een chique uitstraling! 


Achterop staat alleen dit en de ingrediënten. Dat vind ik minder: ik had ook graag een verhaaltje gezien met waar je het kan gebruiken er waar niet en wat het precies doet. Nu komen er in mij vragen op als: is het ook voor je gezicht? Onhandig dat dit niet duidelijk wordt gemaakt.


Toen ik iets op mijn hand wilde spuiten schrok ik wel een beetje! Zelf had ik een crème-achtige substantie verwacht, maar in plaats van dat komt er een waterige witte lotion tevoorschijn. Haha, het liep helemaal over mijn hand heen en gelukkig kon ik de boel nog net redden, voordat ik alles eronder had gekliederd :) . 
Ik moet wel zeggen dat ik deze opening onhandig vind voor een vloeibare lotion. Het is zo'n opening die je ook hebt bij de meeste shampoos, maar dan kleiner. Niet handig. 

Merk ik verschil voor en na? 
Niet zoveel. Mijn huid is al redelijk zacht van mezelf en toen ik aan mijn moeder en zusje vroeg welke hand zij het zachtst vonden aanvoelen, kozen zij allebei de hand waar ik geen Body Balm op had gedaan. 
Wel merk ik dat mijn huid soepeler is. Het hydrateert dus wel goed. 

Voordelen:

+ Hydraterend
+ Mooie, chique verpakking

Nadelen:

- Geen verhaaltje over het gebruik en wat het product doet op de achterkant
- Onhandige opening voor vloeibare lotion
- Mijn huid voelt niet zachter aan 
- Fullsize is dit product erg duur

Mijn mening: "Ik twijfel een beetje over dit product. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en dat dit product wordt gebruikt in hoogstaande beautysalons geeft wel het idee dat het een heel goed product is. De verpakking wel mooi en hydrateert het product goed, maar toch zijn er veel punten die niet goed zijn aan deze Body Balm. Helaas ben ik dus niet zo tevreden. Ik denk wel dat dit product beter werkt bij mensen met een droge/ruwe huid. Zelf merkte ik niet dat mijn huid zachter werd, maar mijn huid is ook al redelijk zacht van zichzelf, dus voor mensen met een droge/ruwe huid zou dit wel kunnen werken."

Eindcijfer: 6

Ik heb dit product ontvangen bij de WAAT box van januari 2014. De Body Balm in de WAAT box was niet fullsize en bevatte 40 ml. De fullsize versie bevat 150 ml. en kost 39 euro. Ik weet niet zeker of dit product nog verkrijgbaar is, maar in de webshop van Cinq Mondes kun je nog meer andere producten vinden.

Kenden jullie dit merk al? Zo, ja, heb jij ooit een product van dit merk uitgeprobeerd?

Xjes Femke


22 opmerkingen:

 1. Oh wat jammer dat hij wat tegenvalt! Maar door zo'n box kom je daar wel achter :) En ik ben heel benieuwd trouwens naar ballet verhalen/foto's van je! Succes weer op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een goede review! Wel jammer dat hij een beetje tegenvalt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm voor de prijs die je hiervoor zou betalen vind ik hem het zeker niet waard als ik dat zo hoor! Gek ook dat je familie de hand die je niet hiermee had ingesmeerd het zachtst vond voelen, dan doet deze balm denk ik niet heel veel! Wel een fijne review verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ie zo vloeibaar is, zelf vind ik dat ook nooit echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verpakking is heel erg mooi en volgens mij is de crème best ok, maar te gewoontjes om er zelf veel geld aan uit te geven. Deze laat ik dus liggen, bedankt voor de eerlijke review!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm nee, het heeft mij niet overtuigd, jammer! Fijne, eerlijke review heb je geschreven :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk niet dat ik het geld er dan voor over zou hebben. Fijne review! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes op school! Jaa, zeker doen! Lijkt me erg leuk om te lezen een artikel over ballet. ;-) Fijne review! Erg jammer dat -ie tegenviel maar goed van je dat je zo eerlijk bent! :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat het product toch wat tegenvalt! Wel een fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat raar dat het opeens zo waterig bleek te zijn, hij lijkt mij eerlijk gezegd ook niet zo fijn. Wel handig dat ik dat nu alvast weet, goede review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat jammer van de nadelen. Je hebt wel een eerlijke review geschreven! Ik dacht dat ik je al volgde op bloglovin', dus niet.. Ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat het zo tegen valt! Ik denk dat als je het in de winkel koopt het met een doosje komt, en daar staat vast een verhaltje op ;)

  My Makeup Mémoire

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord en blijkbaar mis ik er ook niet heel veel aan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat spijtig dat hij geen goede resultaten gaf. Misschien is het één die op lange termijn beter werkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. What an amazing review! I've never heard of that brand before so I'm excited to try it! Thanks for sharing darling :)
  XOXO

  Milu
  www.hellolupi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer dat 't geen goede resultaten gaf! Het ziet er wel uit als een heel chique product! xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer dat het zo tegenvalt. Zo zie je maar dat dure merken niet altijd fijn hoeven te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer dat je toch niet helemaal enthousiast bent. Toch is het wel altijd fijn om nieuwe producten te testen, zo weet je ook wat je wel en niet belangrijk vindt aan een product! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jammer dat hij toch niet goed zijn werking deed :-( Fijne review!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super gift item blog.collection is very good.Design is also nice.You can see more product click this link
  http://stylewe.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke