dinsdag 5 augustus 2014

LIFE: My current favourites

Hi allemaal!

De laatste maanden zijn er geen "mijn favorietjes van..." artikelen meer online gekomen. Oeps.. Daarom leek het me leuk om nu gewoon een favorietjes-artikel te doen in het geheel! Enjoy!
Land
Amerika, natuurlijk! Echt een geweldig land!

 1

Film
Divergent. Ik ontdekte deze film in het vliegtuig, haha. Helaas was er geen Nederlandse ondertiteling, maar zelfs alleen in het Engels vond ik 'm al leuk! Op de terugweg was er wel Nederlandse ondertiteling en toen heb ik 'm gewoon lekker nog een keer gekeken :) . Echt een spannende film met een goed verhaal.

 2

Activiteit/Sport
Lekker zwemmen! Met dit warme weer verkoeling zoeken in een zwembad, de zee of een meer: ik vind het heerlijk. Samen met mijn zusje heb ik deze vakantie al ontzettend veel gezwommen!


Stijl
De Bohemian-achtige stijl vind ik op dit moment heel leuk! Lekker anders. Ook vind ik de tomboy-stijl heel gaaf. Maar dan wel met wat vrouwelijke touches :) .


Item
Ik ben heel blij met mijn nieuwe agenda van My Life is Sweet by Jill. Ik word zo vrolijk van al die leuke plaatjes!


Hier kan ik niet zonder
Mijn camera! Ik heb er zoveel mooie foto's mee gemaakt deze vakantie!

Welke film raden jullie mij aan?

Xjes Femke

Bronnen foto's: 12

13 opmerkingen:

 1. Wauw, jouw skaterskirt, die staat jou goed zeg! Super mooi! Wat leuk al die foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, Amerika is ook één van mijn favoriete (vakantie) landen. Heerlijk shoppen en geniet van het warme klimaat (omgeving Florida bijv.).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Jouw skater skirt is zo leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar de film Divergent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten! Ik ga eens kijken of ik die film ergens kan vinden :) Uhm welke film ik jou kan aanraden.. nou ik vind avontuurfilms zoals pirates of the caribean of harry potter altijd heel tof, of van die sprookjes films zoals Maleficent of snow white and the huntsman enz ;) Maar waarschijnlijk heb je er hier al veel van gezien haha! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten! En qua films, hmm, ik vind zelf ontzettend veel genres wel leuk, dus ik weet niet wat jij typisch leuk vind! Wat ik zelf pas heb gezien en heel leuk vond was Vampire Academy en verder vond ik Oculus ook leuk, maar Oculus is een horrorfilm en ik denk dat veel mensen die wel eng vinden, dan is Vampire Academy meer iets dat leuker is voor iedereen zeg maar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful pictures! my fav is the one with the statue of liberty! the sky looks gorgeous! Thank you so much for visiting my blog and leaving such a lovely comment, I’m following you on G+ and Bloglovin, I hope you can follow me back to stay in touch.
  XOXO

  Milu
  www.hellolupi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke favorieten! Oh, het lijkt mij ook super leuk om een keer naar Amerika te gaan, jaloers haha! En wat is je outfit leuk zeg. Staat je heel mooi! :-) Ik zou inderdaad ook niet zonder camera kunnen!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ja Divergent was echt een leuke film! En ja Amerika, nog steeds een droom van mij om daar naartoe te gaan!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Divergent wil ik ook echt nog graag zien, heb alle boeken wel gelezen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Divergent is inderdaad geweldig, ook de boeken zijn heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke