zaterdag 9 augustus 2014

NEW IN: Schoolspullen

Hi allemaal!

Schoolspullen kopen vind ik geweldig! Heerlijk om je lekker te laten inspireren door de leukste (DIY) spulletjes. Ik heb voor het volgende schooljaar weer flink ingeslagen dus kijk snel mee!Dit jaar wilde ik graag weer lekker creatief bezig zijn! Maar ik vind het ook wel leuk om een paar schriften met een al voorgedrukt printje te hebben. Daarom ging ik eerst naar de V&D en daarna naar de Hema. 


Als allereerst mijn favoriete spulletjes: washi tape en punches. Ik ben helemaal gek op washi tape, ik heb zeker meer dan 15 rolletjes in mijn la liggen, nu. Mijn moeder kwam met het idee van de punches. Je kunt er figuurtjes mee uitdrukken in bijvoorbeeld papier. Hartstikke leuk!

Maxi pak washi tape: 5,00 euro Hema- Vier kleine rolletjes washi tape inclusief tapehouder: ca. 2,95 eruo (weet ik niet precies) Hema- 3 Punches: 2,95 euro Hema


Ik vind de lijnen van merken nooit zo leuk. Dat is ook een reden waarom ik mijn schoolspullen liever zelf versier. Maar dit jaar vond ik het wel leuk om een paar schriften met print te hebben. Daarom kocht ik dit aztec setje schriften (rechtsboven). Ook koop ik meestal kaftstickers met een printje. Dit jaar kocht ik een setje van Vans, een setje van Oilily en een setje van Accessorize.  

18 zelfklevende kaftstickers: 2,95 euro Accessorize via V&D- Set van 3 schriften: 4,95 euro Accessorize via V&D- 18 zelfklevende kaftstickers: in de aanbieding voor 0,50 euro Oilily via V&D- 18 zelfklevende kaftstickers: in de aanbieding voor 0,50 euro Vans via V&D


Verder had ik natuurlijk kaftpapier nodig. Helaas was de mintgroene variant op, maar met zwart kun je ook veel leuke dingen doen! Verder kocht ik nog een setje schriften met print en een set schriften in effen kleurtjes, die je dus mooi kunt versieren. 
Het pakketje wat er bovenop ligt is leuk te gebruiken met de punches. Het is zelfklevend papier met een printje, waar je voor een leuk effect figuurtjes uit kunt drukken met de punches. 

Set van 3 schriften: 4,95 euro Fashionista via V&D- Set van 10 schriften in pastelkleurtjes: 2,00 euro Hema- Rollen kaftpapier: 4 voor de prijs van 3, per stuk 1,00 euro Hema- Zelfklevende A5 papiertjes met print: ca. 2,95 euro (weet ik niet precies) Hema


Groot schrift met ruitjes: 4,95 euro Oilily via V&D

Dit waren mijn schoolspullen voor aankomend jaar! Ik heb hartstikke veel zin om lekker creatief aan de slag te gaan! 

Versier jij je schoolspullen? Zo ja: nog creatieve DIY tips?

Xjes Femke


16 opmerkingen:

 1. Leuke schoolspullen heb je gehaald! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingetjes zo ga je het zeker halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schoolspullen! Ik ben echt verliefd op de schoolspullen van Hema, zo pretty zijn die! Je washitapes zijn ook leuk zeg. Mijn zusje heeft die ook dus ik kom geregeld die even bij haar lenen haha. Oh, ik heb ook al zoveel washitapes en ben vanmiddag net begonnen met DIY'en en versieren! ;-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk, hier wordt je vast wat vrolijker van als je in de les zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen! Hema heeft zulke leuke kantoorartikelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk Fem! Door jou ga ik mijn kaftpapier ook versieren!
  Groetjes Jasmine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je hebt leuke schoolspullen gescoord ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes! Ik word telkens weer vrolijk van de schoolspullen van Hema <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt leuke spulletjes gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zeg! Voor kantoor moet ik ook de kantoorartikelen inkopen dus dan moet het iets zakelijker zijn, maar voor thuis heb ik ook graag vrolijke spulletjes! Ga binnenkort maar weer eens even kijken als ik dit zo zie!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke