woensdag 30 oktober 2013

FASHION: Stylish warm

Hi allemaal!

Vandaag een post over de eerste outfit die ik bij het shoppen in Amsterdam heb gekocht (zie post: Ja, ik leef nog ;)). Wauw, ik ben echt super blij met mijn nieuwe kleren. Deze outfit noem ik "Stylish warm" omdat je het in deze outfit lekker warm hebt en toch er heel leuk uitziet. De perfecte herfst/winter combinatie!

Hier is de outfit! Mijn zusje heeft deze foto's even snel tussen de regen door genomen. Haha, zie de donkere wolk achter me :). De trui is nieuw, en ik ben er echt super blij mee! Ik heb hem gekocht bij de H&M en hij zit echt super fijn. Hij is wel dun, daarom heb ik er een T-shirt met lange mouwen onder. Het mutsje is ook nieuw en ik vind hem te gek. Echt te gek! Hij zit fijn en staat heel leuk bij verschillende outfits. Ik ben er zo blij mee!En mijn sieraden die ik erbij draag. Een paar van de armbandjes zagen jullie al in mijn vorige post. Verder heb ik de andere armbandjes ook gekregen. De ring heb ik bij het shoppen gekocht. Er staat Love Trust Forgive op. Ik vind het een hele mooie ring en ben er heel blij mee. Ik heb ook oorbellen in, alleen die kon ik niet zo mooi op de foto krijgen :). De oorbellen zijn pareltjes. Ik vind het altijd leuk om aan basic dingen (bijna iedereen heeft wel pareloorbelletjes, toch?) een leuke twist te geven. Daarom was ik meteen gek op deze oorbelletjes. Op het pareltje staat namelijk in zwarte blokletters: LOVE. Dat vind ik heel leuk!

O, wauw, wat ben ik blij met deze outfit! Haha, dat was jullie zeker nog niet opgevallen ;).

Xjes Femke

6 opmerkingen:

 1. Oh die muts is echt heel erg leuk. De outfit lijkt me inderdaad lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die muts en trui zijn echt super leuk zeg! Lekker comfy en cozy :-) Mooie achtergrond ook op je foto's, de wolken zijn zo mooi te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je muts en je trui zijn echt heel erg leuk! Het staat je goed!
  liefs, Rosanne
  http://rosannevandierenn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looking good! Leuk gecombineerd. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke