woensdag 8 januari 2014

LIFE: Annoying things

Hi allemaal!


Vandaag heb ik een artikeltje over Annoying things. Ik kwam dit een keer tegen op een blog en ik herkende er veel van, haha :). Daarom leek het mij leuk om een keertje mijn Annoying things te posten. Enjoy!

- Dat ik nog even één dingetje aan je mascara moet doen én... BAM, mijn hele gezicht zit onder de mascara omdat ik bij het laatste veegje uitschiet. Oeps... (is me héél vaak overkomen :))- Dat ik ergens huiswerk wil maken en dat ik mijn agenda vergeet (is me een week geleden overkomen).


- Dat ik iets opsla in bijvoorbeeld Word en het de volgende dag weg is, gewoon verdwenen (een keer gehad op school, argh, ik was bijna klaar...)


- Dat ik iets leer/maak voor school wat je niet hoeft te leren/maken (ja, ook een keer gehad, ik had iets niet geleerd wat je wel moest leren en iets wel geleerd wat je niet moest leren, gelukkig kwam ik er op tijd achter).

- Als iemand met zijn nagel over een schoolbord gaat (argh, ik háát dat! Echt zo'n standaard Annoying thing :))


- Je wil een kaartje voor een schoolfeest kopen en je hebt een euro te weinig (in de jij-vorm, omdat dit mij gelukkig nog nooit overkomen is :D).


Dat waren een paar Annoying things. Haha, er zullen er vast duizenden zijn.

Wat is jouw Annoying thing?Xjes Femke

Ps. Morgen sinds lange tijd weer een outfitpost! Mét mijn nieuwe trui!6 opmerkingen:

 1. Herkenbaar artikel! Ik vind het vooral heel vervelend als ik iets opsla en het later weg is, maar soms vergeet ik ook waar ik iets opsla, lekker slim haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dat met de mascara had ik onlangs nog voor! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat van de mascara is herkenbaar inderdaad haha xD wat ik annoying vind is dat ik smorgens met haast naar school moet en mijn deur op slot doen van mijn kamer.... en me dan bedenk dat ik nog mijn sjaal binnen heb laten liggen of mijn fiets sleutels..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha leuk om te lezen!! Dat geluid van
  nagels over het bord is echt vreselijk!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral de eerste is echt zo herkenbaar (naamgenootje ;p). Heel leuk om te lezen. Die met mascara is ook mijn ergenis. En dat ik niet kan rijden :(.

  liefs,
  Femke van unendful.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eerste heb ik ook altijd!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke