donderdag 2 januari 2014

LIFE: Musthaves 2014

Hi allemaal!

Yeah, het is 2014! Gelukkig nieuwjaar! Iedereen post nu goede voornemens, mustdo's en andere 2014 artikelen. Daarom is het nu tijd voor mijn musthaves voor 2014!Dit zijn een aantal van mijn musthaves. Haha, zeg maar, de hoofd-musthaves :).

WAAT beautybox: Ik wil deze als sinds december een keer bestellen, maar omdat ik met december allerlei kerstproducten verwachtte (daar heb ik al genoeg van ;)), besloot ik om hem in januari te bestellen.

E.L.F. palette: Een paar dagen geleden kwam ik op een blog waarbij ik een E.L.F. palette zag en ik was verliefd. Hoeveel kleuren kunnen er in een palette zitten? Bij E.L.F. meer dan 100! Zó gaaf! Dat is dus zeker een musthave.

Witte T-shirts met tekst: Ik heb er één, en hij is zo handig. Hij past gewoon bij alles, en geeft net die leuke draai aan je outfit! Daar wil ik er dus ook meer van.

Sleehakken: Ik denk dat sleehakken makkelijker lopen dan gewone hakken, dus laat ik dat dit jaar maar eens uitproberen! Ik heb niet echt échte hakken, dus ik zou heel graag een paar sleehakken aanschaffen.

Ik heb deze collage gemaakt met Photovisi. Een erg handige site!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Wat is jou musthave voor 2014?

Xjes Femke

1 opmerking:

  1. Gelukkig nieuwjaar! En wat een leuke musthaves! Ik wil ook nog een fijn wit T-shirt met een tekst! ;)

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke