zaterdag 24 mei 2014

SPORT: Running is stunning

Hi allemaal!

Mijn haar is geknipt, ik heb hardgelopen en lekker gedoucht: het is tijd voor een nieuwe, frisse start. Met mijn haren nog in een handdoek zit ik nu lekker te typen. Want de kriebels voor het schrijven zijn er weer!

Waarom ik een tijdje niet geschreven heb? Het antwoord is het leven. Tja, school: dat bestaat nu eenmaal. Ik moet blij zijn dat ik überhaupt naar school kan. Vorige week had ik een heel leuk feestje bij een vriendin en mijn zusje en moeder zijn ook al weer bijna jarig. Kortom: het leven staat niet stil. Maar nu ben ik helemaal klaar voor een lekker sportief artikel, so enjoy!

Freedom


Vandaag schrijf ik een artikel over hardlopen. Ik ben zonet weer wezen hardlopen na een tijdje. En weet je? Ik vond het heerlijk! Waarom? Die redenen ga ik nu vertellen.

1. De wereld
De vogeltjes fluiten, de zon schijnt, lopen in een shortje is geen probleem: I love it! Het is zo prachtig om door een wereld heen te rennen die zomers en warm is. Mensen glimlachen, bijtjes vliegen rond, het is heerlijk! Meestal besef je dat helemaal niet, maar nu kijk je echt om je heen.

• Travel the world and collect a bracelet from every country you've been to - E •

2. De sport
Het rennen zelf is ook heerlijk. In beweging zijn geeft een goed gevoel. Het maakt je hersenen leeg en je concentreert je op je bewegingen. Ik liep op een heel stil paadje in de weilanden. En even leek het alsof ik helemaal alleen was. Door het rennen ga je nadenken, maar niet over slechte dingen. Juist over positieve en mooie dingen.

Ride

3. Je lichaam
Sporten is goed voor je. Door sporten leer je wanneer je moet stoppen en wanneer je moet doorzetten. Je leert je lichaam beter kennen en leert hoe je je doelen kunt bereiken. Steeds een stukje verder en als het dan lukt, dan voel je je geweldig. Dat gevoel is heerlijk!

Untitled

Ja, dat wil ik dus zeggen. Kijk om je heen, volg je dromen en geef niet op!

Xjes Femke

Alle foto's komen van We Heart It.


10 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Fijn ook dat je zo genoten hebt van het hardlopen! Dat deed ik eerder ook, totdat ik last kreeg van mijn enkelbanden. Ik mis het nog steeds wel eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke artikel ! Je hebt echt een hele hele leuke blog !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je blog is zo leuk! Je schrijft ook fijn vind ik. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je zo fanatiek aan het hardlopen bent! Leuk artikel heb je er ook over geschreven ;-) Ik vind sporten ook echt heerlijk. Ik sport doordeweeks dagelijks en voel mij er echt prettig door!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er weer bent. Ik ben benieuwd naar je nieuwe kapsel! Hardlopen is echt heerlijk, vooral in de zomer met dit prachtige weer geniet er extra veel van <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer het wel altijd, maar ik stop na een enkele weken toch weer ;) En bloggen schiet er soms wel eens bij in ja! Maar misschien (hopelijk) is nu weer des te leuker, na een tijdje te zijn weggeweest. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben al een paar keer begonnen met lopen, maar hou er vaak na een tijdje mee op. Meestal in de winter omdat het dan zo koud is! Misschien herbegin ik nu wel met da mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Motiverend! Ik doe het ook, minstens 1 keer per week probeer ik op pad te gaan. Als ik thuis kom voelt het wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw leuk en een zeer motiverend artikel meid keep up the good work xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke