maandag 8 juli 2013

Healty things outside/inside + leuke blogs om te lezen

Woehoe!!!! Ik heb vakantie! Sommige van ons moeten nog naar school, maar ik heb nu vakantie. En dat betekent: Lol maken, leuke uitstapjes en lekker lezen. Voor jullie heb ik allemaal leuke tips om lekker te gaan doen. Geen zin om iets te doen? Dan kan je lekker gaan lezen, ik heb namelijk ook wat leuke blogs (geloof me, er zijn héél veel leuke blogs, ik heb een kleine selectie gemaakt) op een rijtje gezet. Enjoy!
Leuke doe-tips:

1. Nodig je vriendinnen uit voor een lekkere picknick bij een meer, en ga daarna waterfietsen! Ik heb het laatst gedaan het is echt superleuk! Extra leuk als je mooie actiefoto's van elkaar maakt als je in het water springt. 
2. Ga lekker in de keuken staan en tover je keukenkunsten tevoorschijn, want de zomer is een perfect seizoen voor heerlijke fruitsmoothies. Vraag aan je moeder welke fruitsoorten goed bij elkaar passen, of gooi gewoon jouw lievelingsfruitsoorten bij elkaar en tover wat heerlijks tevoorschijn!
3. Ga tussen het drukke inpakken door lekker met je zusje of broertje buiten tennissen of voetballen. Leuk om te doen, en ook nog eens goed voor je conditie.
4. Helemaal klaar met de warme zon? Ga binnen zitten en lekker een boek lezen. Of ga achter de computer zitten en verken de blogs die ik op een rijtje heb gezet!

Leuke blogs:

1. Things for you (www.thingstolikeforyou.blogspot.nl). Things for you is een leuke blog over van alles en nog wat. Leuke tips of lekkere kookdingen, je kan het er vinden.
2. Lifesplash (www.lifesplash.nl). Een leuke, kleurrijke blog voor meiden die echte fashionista's zijn. Maar eigenlijk is het leuk voor alle meiden. Hotspot's, mode, tips en verhalen, je vindt het er allemaal.
3. It's dash (www.its-dash.blogspot.nl). Een mooie, stijlvolle blog met leuke winacties en veel mooie outfits. Ook dingen die helemaal in worden, zoals de haardip, worden erop vermeld.
4. Jennie from the blog (www.jenniefromtheblog.com). Een leuke blog met elke maandag een leuke winactie. Stijlvolle outfits en berichten over wat er in de modewereld gebeurt, er is altijd wel iets leuks te beleven op Jennie from the blog.

Veel vakantieplezier en als je nog op school zit: Veel succes met de laatste loodjes!

2 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke