zaterdag 13 juli 2013

Leuk boek: De 2e zomer van de Spijkerbroek

Hoi allemaal! Omdat het nu voor de meesten vakantie is heb ik hier een leuk vakantieboek, wat een echte aanrader is. Je kan het meteen gaan lezen, maar je kan ook eerst het eerste en het tweede deel lezen. Ik vertel waar het over gaat en waarom het een echte aanrader is.

De 2e zomer van de Spijkerbroek is geschreven door Ann Brashares en het een vervolg op 4 vriendinnen, één Spijkerbroek.

Het gaat over vier vriendinnen die allemaal iets anders meemaken. Ze zijn ook vaak op andere plekken, maar toch verbonden met elkaar door de Reizende Spijkerbroek. Ze sturen hem naar elkaar op en beleven er allemaal wat anders in. Lena verlangt veel naar haar oude liefde Kostos en probeert uit te vinden wat haar moeder heeft gehad met de onbekende Eugène, Bridget gaat bij haar oma op bezoek en keert terug in een pijnlijk verleden, vol met herinneringen, Tibby volgt een cursus films maken en raakt in de problemen door haar zelfgemaakte film, en Carmen raakt verstrikt in haar eigen jaloezie. Kortom een heerlijk meidenboek om eens lekker te gaan lezen!
Ann Brashares - De 2e zomer van de spijkerbroekHet is een echte aanrader omdat het mooi geschreven is en je je echt kan verplaatsen in de hoofdpersonen.

Andere delen in deze serie: Vier vriendinnen, één Spijkerbroek- De 1e zomer van de Spijkerbroek- De 3e zomer van de Spijkerbroek- Vier vriendinnen voor altijd.

Veel plezier!

Xjes Femke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke