maandag 29 juli 2013

Surprise + fotodagboekje deel 1

Hi allemaal!

Yes, I'm back. Jammer dat mijn vakantie in Wenen, Slovenië en Venetië al afgelopen is, maar ook weer fijn om thuis te zijn (normale WiFi, normale telefoonkosten, normale tv-zenders, you know).

Mijn vakantie was echt super! IJsje, shoppen, dingen bekijken, love, love, love. En nu lekker bloggen over de heerlijke tijd die ik heb beleefd!

Nu mijn titel van deze blog. Surprise? Yeh, girls, eerst blogde ik ongeveer om de drie dagen. Nu ga ik proberen elke dag te bloggen! Na mijn vakantie heb ik zoveel te vertellen, dus extra veel posts de komende weken! Surprise!
--------------------------------------------------------------------------

Nu het fotodagboekje. Oké, deze vakantie heb ik niet normaal veel foto's gemaakt (453, hum). I just love to photography! Nu een paar foto's uit Wenen. Don't worry, het worden er geen 100, hoor :-) !


Gewoon een leuke foto van mezelf. Ik had net een heerlijk ijsje op, dus dan moet gewoon even fotograferen om het heerlijke-ijsje moment te herinneren :).


Een mooie foto van het parlementsgebouw in Wenen. Het mooie beeld voor het statige gebouw geeft een mooi effect.

 Ja, als je in Wenen bent moet je dit toch zien? Schönbrunn was echt heel mooi. Jammer dat je geen foto's kunt nemen zonder mensen.

Ook in Schönbrunn. Deze mooie gang bood uitzicht op de paleistuinen. Bovendien was er schaduw, wat wel fijn was met 26 graden.

Weer een foto van Schönbrunn. Deze is bijzonder omdat er relatief weinig mensen op staan. Maar het geeft ook een mooi beeld van de achterkant van het paleis. Achter de ramen bij het balkon heb ik gestaan. Helaas mocht je binnen geen foto's maken, dus ik heb geen foto's van het interieur.

Even weer een fotootje van mezelf. Ik sta voor één perceel in de tuinen van Schönbrunn. Kijk ook even naar mijn mascara, hij was goed gelukt die dag :).

Dit moet je toch wel even fotograferen als je erlangs komt. Echt zo cute. Het wilde eekhoorntje at gewoon uit de hand van een mevrouw. Helaas was ik vergeten de rode ogencorrectie aan te zetten op mijn camera, dus heeft het eekhoorntje nu rode ogen. Don't worry, in het echt waren ze niet rood, hoor :).

Yep, ik heb ook een leuk ritje gemaakt in het Wiener Riesenrad. Haha, het was echt leuk. In sommige gondels kon je ook eten. Voor ons waren er een man en vrouw die dat deden. Echt zo leuk! Met een tafel met kaarsen en een roos erop. Eerst kregen ze wat wijn te drinken en maakten ze een rondje. Toen wij alweer moesten uitstappen kregen zij het voorgerecht. Verder heb ik het niet gezien, maar het leek me echt leuk om dat te doen. Je kon er trouwens ook kinderfeestjes en zakendiners houden. Een zakendiner terwijl iedereen uit het raam zit te kijken, haha.

Het uitzicht uit het reuzenrad. Prachtig toch, dat contrast met de stad op de voorgrond en de bergen op de achtergrond?

Nog een foto uit het reuzenrad. Ik houd van uitzichten.

Dat was het!
Laat me weten wat jullie van de foto's vinden en of er iets is wat jullie graag op mijn blog zouden willen zien (DIY's, tips etc..)!

Xjes Femke

3 opmerkingen:

 1. Thanks for your kind words on my last post!
  You are such a gorgeous girl!

  Have a fantastic day,
  -Kati

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's zeg! Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad :D

  Xoxo
  Www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me erg leuk daar! Mooie foto's zeg! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke