zondag 29 december 2013

LIFE: Vakantie + inspiratie

Hi allemaal!

Ik heb jullie helemaal geen "Merry Christmas" gewenst en de afgelopen week zijn er ook geen artikels online gekomen. Reden: Ik heb een heerlijk weekje skiën achter de rug!
Bij ons appartement was helaas geen Wi-Fi; ik had alleen Wi-Fi op de skipiste. En om je computer nou mee te nemen naar de piste... :) Ik heb heerlijk geskied en heerlijk gegeten, haha, ik ben denk ik wel een kilootje zwaarder geworden. Tja, chocomelk (warme!) met slagroom en een apfelstrüdel gaan er altijd wel in! Dit was mijn negende jaar (!) en ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Twee daagjes geskied in een klasje, waar ik een heel aardig meisje heb ontmoet. Het was super gezellig!

Ik wil jullie alsnog Merry Christmas wensen en ik hoop dat jullie fijne feestdagen hebben gehad! En natuurlijk ook een sprankelend 2014 toegewenst!

Op vakantie zat ik in een appartement en ik moet de eigenaren complimenteren: De inrichting was prachtig! Hier wat inspiratie uit eigen vakantiehuis :)!


Als allereerst: Deze super cute lampjes! Ze hingen overal door het huis en ik vond ze zó schattig. Gewoon super gezellig en artistiek!


Dan dit kransje. Er zat geen versiering in, maar toch vond ik het veel toevoegen. Nep is misschien niet altijd leuk, maar in een vakantiehuisje gewoon super handig. Ik vind dit heel erg kerstachtig en mooi easy. Er hingen er twee, en dat maakte het ook helemaal af.


Deze hing in de kamer van mij en mijn zusje en ik vind hem echt te gek! Heel erg herfst/winterachtig. De vruchtjes stonden mooi bij de kleuren van het appartement (rood, diep geel, echt van die appartement-bij-het-skiën kleurtjes :)).


En als laatste nog een lampje, die ook bij ons in de kamer hing. Heel easy, maar o zo leuk! Mooi klassiek en het gaf een gezellig licht.

Deze post was een beetje een van-alles-en-nog-wat post, haha. Morgen komt er waarschijnlijk een post met favorietjes, want ik heb weer nieuwe uitvindingen gedaan! Later deze week heb ik ook nog een review voor jullie!


Xjes Femke

3 opmerkingen:

 1. Klinkt erg leuk! Ik heb nog nooit op ski's gestaan, maar lijkt me super als je het vloeiend kunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh skien is echt super! Zelf ook heel leuke feesten toegewenst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je bent gaan skiën!

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke