vrijdag 13 december 2013

KERST: SomeStuff

Hi allemaal!

Kerst komt maar dichter en dichterbij. Ik heb er zoveel zin in! Ook al vieren wij het niet echt met cadeautjes, we hebben wel altijd lekkere hapjes, en dit jaar vieren we het ook met vrienden er bij.
Hier heb ik wat leuke kerstdingen, gewoon random. Enjoy!

 Trui Super warme truien zijn een must voor de winter. Love them! Deze van Dorothy Perkins (te koop bij de V&D voor 42 euro) vind ik super cute!

Trui Heel warm ziet hij er niet uit, maar heel kerstig wel! Leuk voor kerstavond bij een rokje. Hij is van Jane Norman, een merk waar ik kleren bij koop in de aanbieding :), en hij is te koop bij de V&D voor 38 euro.

Musthaves die op mijn lijstje staan:

  •  Hakken, en hoge! Nou, niet heel hoog, maar ik wil wel graag hakken. Ja, ik weet het, het is een schande, maar ik heb geen hakken. Alhoewel, ik heb een paar tweedehands, alleen de ene hak is kleiner dan de andere.... :).
Enkellaarsjes < Dit soort hakken wil ik dus.

  • Een kerstitem. Ik weet niet of het gaat lukken, maar het liefst oorbellen met een ijskristal. Die vind ik zo mooi!
  • Dit is niet een musthave, maar een mustdo. Ik ga binnenkort een nagellakje voor jullie reviewen, promise. Ik wil het al een hele tijd doen, maar ik kom er de hele tijd niet aan toe.
  • Ringen inslaan. Mijn ringen van H&M worden wat minder. Niet erg, hoor, ik heb ze voor een leuk prijsje gekocht, maar ik wil toch graag sowieso 1 gouden en 1 zilveren ring. Heeft iemand tips waar je leuke kan kopen?
Dit was mijn eerste kerstartikeltje. Er zullen er nog meer volgen met o.a. muziek en een film!
KerstXjes Femke

5 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke