zaterdag 7 december 2013

TAG: The Christmas Tag

Hi allemaal!

Bij mij is het vies, koud en nat weer. Daarom, om even lekker op te warmen, vandaag The Christmas Tag! Ik word al helemaal warm van de gedachte aan kerst, ik heb er zoveel zin in! Enjoy!

Oogschaduw met kerst: Zilver of goud?

Dat vind ik een moeilijke. Goud heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, dus daarom ga ik voor zilver. Zilver vind ik een mooie basic kleur.

Echt kerstboom of een valse?

Wij hebben altijd een echte en ik denk dat ik dat wel het leukst vind. Maar een neppe bespaart heel wat naalden-opruimwerk :).Favoriete kerstliedje?

Rudolf the red nosed reindeer! Ik vind het gewoon een heel leuk liedje. Maar Let it Snow vind ik ook heel leuk. Dat doet me echt aan een knusse kerst denken.

Favoriete kerstfilm?

Even denken.... Ik weet het eigenlijk niet. Ik kijk zoveel films. Ik denk dat als ik er één zou weten, het een Amerikaanse film zou zijn. Daar vieren ze Thanksgiving en is kerst altijd zo uitbundig en gezellig!

Uiteten of zelf koken?

Uiteten. Zelf koken vind ik ook heel leuk, maar toch iets te stressvol voor kerstavond :).

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?

Organiseren vind ik heel leuk. Versieren, uitnodigingen maken enzovoort. Maar dan het liefst wel helemaal op mijn manier :).

Favoriete cadeautje om te krijgen?

Dit jaar: een decoratie iets. Een fotolijstje, een opberg box, ga zo maar door. Ik ben helemaal in de "decoratie-van-mijn-kamer-fase"! Maar ik ben met eigenlijk alles wel blij; het gaat toch om het gebaar?

Leukste kerstervaring tot nu toe?

Eigenlijk elke skivakantie met mijn vriendin en alle andere mensen. Met haar is het altijd zo gezellig en we kunnen echt lachen om niks. Het is met iedereen altijd super gezellig!

Witte kerst: ja of nee?
Jaaa! Ik hou van sneeuw! Sneeuw hoort echt bij de kerst.
Kleuren in de kerstboom?
Ik vind decoraties die écht iets met kerst te maken hebben altijd leuk staan. En dan in de kleuren: donkergroen, goud en rood bijvoorbeeld. Het liefst gewoon kerstkleuren.
Jurkjes of winterse truien?
Winterse truien, sowieso. Ik vind truien altijd zo fijn en warm!


Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?

Uitslapen lukt mij eigenlijk niet zo goed :(.... Maar anders denk ik toch gewoon vroeg opstaan. Dan kun je nog langer genieten van de kerstdagen!


Cadeautjes geven of krijgen?

Allebei! Ik vind het heel leuk om cadeautjes te kopen/zelf te maken en ze dan aan iemand te geven. Maar ik vind het ook heel leuk om cadeautjes zelf te krijgen!Dit was mijn tag! Ik heb hem van Vanessa en jullie mogen hem gerust overnemen!


Xjes Femke


4 opmerkingen:

 1. Leuke tag! Staat bij mij ook nog steeds op de planning! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag :D Vind het altijd leuk om dit
  soort dingen te lezen!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Fem! leuk! Vind je het goed als ik hem overneem?

  groetjes Jasmini
  http://www.bakbakery.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag zeg! Ik kan ook nooit echt kiezen tussen cadeautjes geven of krijgen, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke