zaterdag 15 maart 2014

BOOKS: Wat lees ik?

Hi allemaal!

Ik ben een echte boeken-fan! Lezen ontspant me en het verhaal neemt me mee naar een andere wereld. In dit artikel laat ik boeken/tijdschriften zien die ik recentelijk gelezen heb of aan het lezen ben!

 Dit boek lees ik op dit moment en vind ik erg leuk! Het zijn drie verschillende verhalen met drie verschillende personen in de hoofdrol. Aan het eind van dit boek komen alle drie de verhalen bij elkaar en vormen een eind. Ik ben benieuwd!
Let it snow | Maureen Johnson, John Green, Lauren Myracle | bron foto

 Dit boek heb ik recentelijk gelezen en ik blijf fan :) . De boeken van Niki Smit zijn gericht op fashion en boys en het blijven leuke boeken om te lezen. Lekker wegzwijmelen bij ietwat onmogelijke gebeurtenissen is altijd leuk!
100% Coco | Niki Smit | bron foto

Deze maand in CG! En ik ben ook een CosmoGIRL! abonnee :D . Elke maand lees ik met plezier dit vrolijke tijdschrift. Mode, beauty, creepy stories: allemaal vind je het terug in CG! .
CosmoGIRL! | bron foto

 Ik had nooit verwacht dat ik deze trilogie zó leuk zou vinden! Dit is het tweede deel van een historische trilogie die gaat over verschillende personen. Het boek volgt verschillende mensen in spannende avonturen. Het verhaal zorgt ervoor dat je maar door blijft lezen :D ! 
Triomf van de verschroeide aarde | Thea Beckman | bron foto

 Het Fashionista Blogazine is ook een super leuk tijdschrift! Al is het nog niet zo vaak verschenen, door deze editie heb ik heel veel ideeën opgedaan!
Fashionista Blogazine | bron foto

Wie is jouw favoriete schrijfster?

Xjes Femke

5 opmerkingen:

 1. Leuk artikel :) Let It Snow wil ik ook nog heel graag lezen. Mijn favoriete schrijver is toch wel Cora Carmack.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel :) Eigenlijk lees ik niet zoveel boeken, maar daar moet ik dringend eens iets aan doen. Misschien toch eens een boek van jouw lijst kiezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Ik hou ook erg van lezen maar ik heb er minder tijd voor. Ik lees op het moment alleen tijdschriften maar ik ga binnenkort weer is wat boeken lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen lezen. Ik heb onlangs The Fault in Our Stars van John Green gelezen, en dat boek heeft me echt betoverd! Ik lees nu The Circle van Dave Eggers. X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke