zondag 16 maart 2014

FASHIONWEEK: Amsterdam #2

Hi allemaal!

Vandaag is de tweede outfit van Amsterdam aan de beurt. Ik ben heel tevreden over deze outfit :) . Enjoy!

Wat zijn de trends?

  • Monochroom
  • Stoere boots
  • Leer & Suède
  • XL kettingen
  • Hoeden
Welke trend gebruik ik in deze outfit?

  • Hoeden
Ik vind deze outfit echt geschikt voor deze tijd van het jaar. Afgelopen week was het heerlijk weer en winter wil ik het eigenlijk niet meer noemen. Deze outfit is eigenlijk winter-lente achtig. Het dikke vest en de muts zijn nog in winterstijl, maar mijn blouse en hemdje komen in de buurt van de lente! 


Deze outfit is een beetje een combinatie van cute en stoer. De sneakers en de muts zorgen een beetje voor het i don't care effect en de blouse en het vest zijn lekker cosy, maar toch chic. Een combinatie van alles dus! 


Wat draag ik? Ik draag een blouse met een schattig kralenkraagje. Daarbij draag ik een lekker dik vest en een skinny spijkerbroek. De spijkerbroek vind ik echt heel gaaf. Hij heeft net dat lichte jeans kleurtje wat ik mooi vind! Bij de blouse draag ik nog een ketting die de outfit wat meer kleur geeft. De muts valt in de stijl van Amsterdam en hij is lekker warm :) . 


Blouse: NewYorker- Vest: Promiss excellent- Hemdje: Divided by H&M- Broek: The Sting- Sneakers: Nike- Muts: NewYorker- Ketting: Revival London


En nog even een foto zonder het vest. I'm ready for the spring/summer!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Xjes Femke

6 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke