dinsdag 25 maart 2014

TV: TLC

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een artikel voor jullie over mijn favoriete tv-zender TLC. Ik ben een echte filmfreak, maar tv-series vind ik ook heel leuk! Toen ik een tijdje geleden geen één serie meer volgde, vond ik dat daar verandering in moest komen. Ik zapte wat rond en uiteindelijk kwam ik uit bij TLC! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete series zien. Enjoy!

 

 Bron

Ultimate Shopper
Ultimate Shopper is een perfect programma voor shopaholics! Ik kijk graag naar dit programma. Om inspiratie op te doen, maar ook om lekker weg te zwijmelen bij de looks van de kandidaten en alle kleding. 
Ultimate Shopper is een wedstrijdprogramma waarbij vier kandidaten op basis van een thema een outfit moeten uitzoeken die de jury dan beoordeelt. Ze mogen gratis shoppen in een speciale winkel, maar alleen de winnaar mag alle outfits mee naar huis nemen. Wie wil er nou niet gratis shoppen in een shopparadijs :D ?

 Bron

Toddlers & Tiaras
Een programma over kleuters die (gedwongen door hun ouders) meedoen aan miss-wedstrijden. Er zijn verschillende thema's en mij gaat het bij dit programma vooral om de outfits. Wauw, die jurkjes die ze aankrijgen... 

 Bron

Beauty and the Geek
Dit programma is gewoon onwijs leuk en grappig! Elke "beauty" komt met een "geek" in het team te zitten en samen moeten ze de gekste opdrachten doen. Maar er is een verschil. In dit programma worden er hechte banden opgebouwd en is het huilen in plaats van uitlachen als er een team weg moet. Prachtig hoe mensen met elkaar meeleven en elkaar aansporen, dit programma is een echte aanrader!

 Bron

Say Yes to the Dress
Dit was eigenlijk het eerste programma was ik op TLC keek. Ooh, die jurken die er in voor komen! In dit programma gaan mensen op zoek naar de perfecte weddingdress. Maar niet iedereen komt met de perfecte jurk thuis... Een leuk programma vol met prachtige jurken! 

Dit waren mijn favoriete series! 

Welke series kijken jullie graag?

Xjes Femke

12 opmerkingen:

 1. Leuk dat je laat zien welke programma's je graag kijkt! Ik kijk meestal series die in Nederland niet op tv te zien zijn of waarbij ze hier achterlopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk tlc ook echt super vaak leuke programma's daarop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Say Yes to the Dress vind ik geweldig! Het uitkiezen van een trouwjurk lijkt me echt super leuk haha :) Verder kijk ik eigenlijk niet zoveel series op TV, maar vooral op de laptop! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien wat voor programma's je allemaal kijkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ultimate shopper altijd erg leuk om te zien, om te kijken hoe andere mensen bepaalde kleding bij elkaar stylen en om verschillende stijlen te zien. De rest kijk ik nooit echt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toddlers&Tiaras en Say Yes to the Dress vind ik ook onwijs leuk om te zien! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te zien welke programma's jij allemaal kijkt.
  Mijn favorieten zijn: Pretty Little Liars, Gossip Girl, Vampire Diaries en The Originals.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke series volg je! Zelf ben ik helemaal into; pretty little liars & the mentalist

  BeantwoordenVerwijderen
 9. TLC vind ik zo'n leuke zender! Er komen echt altijd hele
  leuke programma's :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke