donderdag 27 februari 2014

FASHION: Blouse issues

Hi allemaal!

Dat er deze week geen Fashionweek artikels online komen, betekent niet dat er deze week helemaal geen fashion voorbij komt! Vandaag laat ik vier outfits zien. De basis van alle outfits is een basic, witte blouse.
Get inspired! 

 < Dit is de witte blouse waarmee ik de outfits ga makenDit is de eerste outfit! Ik noem 'm Chic Rebel. Een grote halsketting is chic, maar toch ook rebels. De schoenen hebben een gouden plaatje op het enkelbandje, chic, maar ook rebels. Eigenlijk hangt alles een beetje samen. Het wit van het blouseje komt terug in de trui, het zwart van de trui komt terug in de broek, het zwart in de broek komt terug in de schoenen en het goud op het enkelbandje van de schoenen komt terug in de ketting. Love it!


Deze outfit is meer classy, al heb ik de ketting ook bij deze outfit gebruikt. Ik vind dat je de ketting ook heel goed klassiek kan combineren. De blouse heb ik dit keer gecombineerd met een pastel-roze blazer en een pastel-roze broek. Om de outfit niet té pastel-roze te maken heb ik er een zwarte riem met gouden detail bij gedaan. Het is dan ook de bedoeling dat je de blouse bij de broek instopt. De schoenen vind ik zelf heel mooi! Ze passen mooi bij de riem en maken de outfit net ietsje meer casual, maar toch blijft het classy


Stoer, is misschien je eerste gedachte. Maar als je goed kijkt, ben je in deze outfit eigenlijk ook wel lekker lief. De mooie ketting ketst met het stoere bikerjack. Het rokje voegt wat art toe en de tas is de eyecatcher. De blouse is hier echt gebruikt als een basic item


Yay, wat vind ik die legging leuk! Gecombineerd met een spijkerjasje knalt 'ie en is 'ie de eyecatcher van deze outfit! Ik heb weer dezelfde ketting als bij de vorige outfit omdat 'ie hier net even die finishing touch is. De schoenen vind ik ook te gek en maken deze outfit lekker speels. De blouse is in deze outfit casual gecombineerd. 

Dit waren de outfits! Alle producten komen van de webshop van de H&M.

Welke outfit vind jij het leukst?

Xjes Femke 

12 opmerkingen:

 1. Super leuke setjes, 'keep it classy' past denk ik wel het beste bij mij! Liefs, Svenja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik geef svenja gelijk, keep it classy is het tofste setje !x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Keep it classy is inderdaad de leukste outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die chic rebel outfit, super leuk!! Dit zou ik ook allemaal kunnen dragen :) Die schoenen, ik wil ze haha. Zo'n basic item als een wit blousje of shirtje kun je overal bij dragen, leuke inspiratie post!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook zo'n soort blouse en ik draag hem echt heel vaak! Leuke outfits, vooral de zwarte hakken in de laatste vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie outfits! Ik vind ze allemaal erg gaaf maar als ik moet kiezen, kies ik denk ik voor keep it classy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave outfits heb je samengesteld! Je kunt zien dat je wel een goed gevoel voor fashion hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een leuke stijl :) Ik vind alle outfits even leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat met dat blauw zo leuk!
  Echt mijn stijl i like it haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw erg leuke items heb je samengesteld! iefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfits! Hele leuke kleur combinaties :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik kan echt niet kiezen, vind alle 4 de stijlen leuk! groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke