vrijdag 7 februari 2014

FASHIONWEEK: Stockholm #2

Hi allemaal!

Vandaag heb ik deel 2 van de eerste fashionweek voor jullie! Door een project met school kwam het artikel iets later online dan gepland, maar hier is 'ie toch: de tweede outfit! Wat de fashionweeks zijn lees je in deze post. Hope you like it!

Ben ik in deze stad geweest? Ja, daar ben ik geweest. Maar heel veel lette ik toen nog niet op mode :).

Wat zijn de trends?

  • Black & white
  • Leer
  • Gouden details
  • Stoere boots
  • Tartan-ruit
Welke trend(s) gebruik ik in deze outfit?

  • Black & white
  • Tartan-ruitWat was het vandaag vies weer. Regen, regen, regen en....zon! Toen ik de outfitfoto's maakte piepte de zon net even tussen de wolken door. Een erg mooie lucht kregen we terug voor een hele dag regen :)!


Wat draag ik? Ik begin met de themakleding. Het T-shirt is typisch black & white. Ik vind T-shirts met tekst echt onwijs gaaf en daarom besloot ik om dit T-shirt sowieso in mijn outfit te verwerken! (Op het T-shirt staan de tekst: Never stop dreaming | forever young.) Het rokje matcht perfect met het T-shirt! Deze combinatie is totally Stockholm én totally mijn stijl :D! Het spijkerjasje verwerkte ik in deze outfit om hem wat meer kleur te geven. Het maakt de outfit wat levendiger. De legging en het witte T-shirt dat ik onder het T-shirt met tekst draag zijn allebei basics voor de kou. Als schoenen draag ik mijn geliefde laarzen. 


T-shirt met tekst: Mango- Rokje met tartan-ruit: Superstar- Spijkerjasje: Only- 
Legging: NewYorker- Wit T-shirt met lange mouwen: Divided H&M Basic- Laarzen: Warmer- Ketting: Gekregen van mijn opa en oma- Oorbellen: H&M


Hier zie je nog mijn ketting die ik droeg (black & white!). Ik heb hem gekregen van mijn opa en oma. Bij deze outfit stond 'ie perfect! 


Yep, ik ben helemaal in de Fashionista Blogazine mood :D! Deze vlecht stond er ook in en mijn moeder heeft hem nagemaakt. Het is een vlecht met een vlechtje erin. Ik vind hem super leuk staan bij deze outfit!
In de linkerbovenhoek van deze foto zie je trouwens de mooie lucht waar ik het eerder over had :).

Dit was de tweede outfit van de fashionweek van Stockholm! 
Volgende week is het thema: Milaan!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Xjes Femke


6 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke