zondag 16 februari 2014

FASHIONWEEK: Milaan #2

Hi allemaal!

Vandaag heb ik de tweede Milaan outfit voor jullie! Enjoy!

Wat zijn de trends?

  • Getailleerd
  • Designer bags
  • Dierenprint
  • Bling Bling
  • Zwart kant
Welke trends gebruik ik in deze outfit?

  • Bling BlingHier is 'ie dan! Ik had eerst een andere outfit in gedachten, maar die moest ik laten vallen. Het shirtje wat ik aan wilde was namelijk te klein geworden. Toen heb ik voor deze outfit gekozen! Het jasje heeft namelijk een lichte shimmer, wat ik erg Bling Bling achtig vind :).


Wat draag ik? Ik draag dus een groenig jasje met een lichte shimmer. Ik twijfelde of ik dit jasje moest kopen, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb! Onder het jasje draag ik een wit shirt met print. Zonder print vond ik het iets te saai, dus daarom nam ik dit vrolijk shirt. Op het shirt staan allemaal kleine fotootjes en al die fotootjes vormen samen een hart. 
Op de broek ben ik helemaal verliefd! Hij is redelijk skinny, waardoor ik hem eerst niet aantrok (ik hou niet zo van extreem skinny). Maar ja, er zijn toch outfits waarbij ik gewoon een spijkerbroek aan MOEST. Vandaar dat ik hem ging dragen en erachter kwam dat je hem gewoon even moet inlopen. Na een dagje dragen zit 'ie zelfs bijna te los dan te strak :). 
De schoenen zijn lekker sportief en de staart in mijn haar maakt het af. Ik vind de staart trouwens wel een beetje zo'n high school staart, haha. Een beetje cheerleader achtig, echt leuk! 


Deze foto is helaas een beetje wazig geworden, maar je kan toch een beetje zien het er vanachter uitzag. 
Ik had trouwens ook nog wat accessoires om die ook bij de Bling Bling trend hoorden. De oorbellen in mijn oren waren rondjes met allemaal diamantjes erop. Die waren het meest Bling Bling :).

Deze ketting had ik om.


En de Above Knuckle Ring met diamantjes, die je op de foto ziet, had ik ook om. 


Jasje: Coolcat- Shirt: The Sting- Broek: The Sting- Schoenen: Nike- Ketting: Six- Oorbellen: Kuci Muci- Above Knuckle Ring: H&M

De tweede fashionweek is alweer afgelopen! Volgende week komt misschien wel mijn lievelingsstad: Parijs!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Xjes Femke

8 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke