maandag 17 februari 2014

SPORT: Let's do this!

Hi allemaal!

Vandaag heb ik een sportief artikeltje voor jullie. Ik heb namelijk besloten om meer te gaan sporten. Sporten is gezond voor je en een goede conditie is altijd fijn! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal ga doen.
Let's do this!

 Maandag: Ik fiets elke dag naar school, dus dat is mijn beweging voor maandag :). Een halfuur heen en een halfuur terug. Al is het tempo niet super hoog, het is wel beweging!
Verder heb ik op maandag ook gym en geloof me, dat is niet niets. Gewichtheffen, conditieparcours, allemaal komt het langs. Dat noem ik dus ook beweging!
Bron

 Dinsdag: Weer fietsen! En lekker voetballen. Ik heb een uur training en met de trainers die we nu hebben, is het ook een lekkere, actieve training. Sprinten, oefeningetjes en partijtje: heerlijk!
Bron

 Woensdag: Vandaag weer lekker fietsen en als ik er tijd voor heb: gewichtheffen :). Ik heb gewichtjes gekocht en ben van plan wat meer spieren te kweken. En het is een leuke bezigheid. Je hoeft er niet voor naar buiten en met een muziekje op is het lekker trainen!
Bron

 Donderdag: Vandaag alleen lekker fietsen!
Bron

 Vrijdag: Weekend, jippie! Maar deze dag blijft niet zonder sporten. Weer fietsen en weer gym. Hoe zou mijn schema in het weekend zijn?
Bronnen: 123

 Zaterdag: Is absoluut geen rustdag! Lekker een voetbalwedstrijd spelen! Dat is vermoeiender dan je denkt. Maar ik vind het heerlijk! De wind door je haren, lekker rennen en snoeihard tegen de bal schieten... *zucht*
Bron

 Zondag: Is misschien nog wel de meest sportieve dag! Ik ben van plan elke zondag te gaan hardlopen. En ik denk ook dat ik op zondag even ga gewichtheffen.
Bron

Dit is nu mijn schema! Ik heb er helemaal zin in: Let's do this :D!

Hebben jullie nog sporttips? 

Xjes Femke

16 opmerkingen:

 1. Goed bezig! Heel veel succes er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post en motivatie! Veel succes
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed voornemen van je :) De key is om het vol te houden, haha. Ik heb zelf altijd op zondag de wildste plannen, die ik dan alleen maandag en dinsdag uitvoer. Maar jou gaat het vast lukken, succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel succes ermee! heel goed voornemen! probeer het vol te houden en die knop om te zetten liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah ik heb net een bericht over mijn sporten geplaatst. Ik ben sinds kort begonnen met hardlopen via een schema, het werkt goed en ik vind het voor de eerste keer echt leuk! Eerst gaf ik het snel op omdat ik niet gemotiveerd was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed bezig! mooie quotes ook;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed bezig! Sporten is echt heerlijk! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super goed bezig meis!
  Ik ben niet zo'n sportfan haha..
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed bezig! Ik vind sporten heerlijk :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. goede voornemens! ik jog ook en voetbal ook! welke club speel je? misschien zie ik je een keertje bij een wedstrijd ;) kusjes

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke