donderdag 15 augustus 2013

BEAUTY: Panda eyes

Heey allemaal! Wat een regen vandaag. Bij mij dan. Ik was aan het fietsen naar het winkelcentrum en opeens barst er een bui los. En niemand is blij met panda eyes.... Gelukkig hield mijn niet waterproof mascara zich! Hier zijn tips om de angst voor panda eyes niet meer te hoeven voelen :)!

                          
1. Oké, natuurlijk de meest voorspelbare tip: Koop een waterproof mascara. Of de Catrice waterproof topcoat mascara. Deze mascara kan je over je eigen mascara doen en jouw mascara loopt niet meer uit.
 
2. Om te testen of je waterproof mascara of je waterproof topcoat mascara ook echt werkt kan je thuis gaan dochen met de mascara op. Of als het regent naar buiten lopen en dansen in de regen!
3. Toch gebeurd? Of toch zeker zijn van zonder panda eyes op school komen (halloo, jouw eerste schooldag moet perfect verlopen!)? Stop dan altijd een pakje met make-upremover doekjes in je tas. Deze kan je gewoon bij de drogist kopen.
4. Help! Geen make-upremover doekjes in mijn tas en mijn ogen zien er uit alsof ik net het hele mascara assortiment van Kruidvat op mijn gezicht heb gesmeerd! De oplossingen: Maak een beetje toiletpapier nat en veeg om je ogen heen. Werkt dat niet? Je hebt vast wat foundation in je tas. Smeer je hele gezicht er dik mee in en hè, waar zijn je panda eyes gebleven? Ook geen foundation of desnoods blush in je tas? Vraag je vriendinnen ernaar! Zij hebben het vast wel en kunnen je helpen met je panda eyes in no time te laten verdwijnen!


Xjes Femke

Volgende keer: Zomer workout: My cosy room


5 opmerkingen:

 1. Thanks for your lovely words on my last post!
  Haha, I always have panda eyes after washing my face! :-)

  Have a great day,
  -Kati

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super handig! :D Ik heb altijd een klein make-up tasje
  mee in mijn tas voor als mn make up uit loopt haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah echt handig
  thanks x

  www.annahelenelife.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke