dinsdag 13 augustus 2013

FASHION: Nieuwe items

Hi allemaal! Vandaag heb ik het over vier nieuwe items waar ik helemaal verliefd op ben! So, sit down, and enjoy!


First: Het bloemetjes shirt. Mijn mam vond het niet zo leuk meer, dus mocht ik hem uitproberen. Met de juiste accessoires is dit echt een musthave! Hij is me iets te groot, maar dat is juist leuk boven deze broek. Bovendien kan ik nu kiezen of ik de mouw laat hangen of niet. Ik vind dit echt een zomer musthave, het shirt is lekker vrolijk en kan met veel kledingstukken gecombineerd worden. Het shirt is van Liv. 


Een hele leuke accessoire: Veertjesoorbellen. Ik vind ze lekker tropical! Ze geven je outfit een speciale draai. Deze heb cadeau gekregen, maar ze zijn van de Kuci Muci.Deze uiltjesketting vind ik echt te gek! Door de vele kleuren past bij veel outfits. Verder is hij lekker easy en toch lekker apart. Love it! Deze heb ik van een markt.

En het riempje, ook op de foto te zien, is echt de finishing touch! Hij is lekker neon en geeft dit T-shirt een design draai. Dit soort riempjes vind je gauw in accessoirewinkels en ik vind het ook een musthave. Gewoon als sierriempje om een short of dus als accessoire bij je kleding!Xjes Femke

8 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke