dinsdag 20 augustus 2013

LIFE: Fotodagboekje deel 3

Hey! Vandaag weer een fotodagboekje van mijn vakantie. Ik vertel over Bled in Slovenië. Ik ben in Bled naar het meer van Bled (toepasselijke naam :)) geweest. Ook laat ik een paar foto's zien van een oude Romeinse begraafplaats waar ik ook ben geweest.


Met een bootje gingen we naar het eilandje in het midden van het meer van Bled. Waar het meer om bekend staat is de helderblauwe kleur van het water en het eilandje in het midden. Hier zat ik op het bootje en had ik prachtig zicht op het eilandje waar we naartoe vaarden.


Dit vond ik toch wel een prachtig beeld. Het helderblauwe water met het groen begroeide kapelletje ervoor. Heel bijzonder. 


Oké, ik moest toch even een foto van mezelf hebben voor het meer :). Over de outfit later meer.


Op de terugreis verveelde ik me een beetje. Alle mooie foto's had ik op de heenreis al genomen. Dus ging ik maar wat random foto's nemen. Haha, jezelf fotograferen blijft moeilijk, maar deze is toch wel redelijk goed gelukt :).


De Romeinse begraafplaats. Ik houd zelf best wel van geschiedenis. Vooral opgravingen vond ik interessant, dus dit uitstapje was vooral voor mij. Ik vond het prachtig. Het is zo'n intrigerend beeld dat mensen dit tweeduizend jaar geleden hebben gebouwd en wij er nu naar staan te kijken.


Vanbinnen waren er mooie figuren uitgehakt.Op de één of andere manier vond ik deze zuil erg indrukwekkend. Ik kon me gewoon precies voorstellen hoe hij daar tweeduizend jaar geleden was neergezet.

Xjes Femke


3 opmerkingen:

Bedankt voor een reactie achterlaten op mijn blog!

Xjes Femke